Hyr
4.6

Vlerësimet e klientëve

Kjo është mesatarja e të gjitha vlerësimeve të përgjithshme që kemi marrë dhe secila kategori më poshtë po tregon mesataren për vlerësimet specifike të asaj kategorie, është e mundur që klientët të na jepnin vlerësime të përgjithshme, por pa shqyrtuar një ose ndonjë nga kategoritë specifike
(4331)
4.6
Kostoja e shërbimeve
(3670)
4.7
Shërbimi i klientit
(3198)
4.7
Shërbimi i dorëzimit
(3082)
4.7
Korrieri / Përvoja e tërheqjes pranë Flagship
(1361)
4.5
Përvoja online
(2840)
4.6
Komentet e klientëve

02-06-2020 Svetlana T

02-06-2020 Andžej P

Eriti rahul olen klienditeenindusega, kirjadele tuleb vastus üldiselt väga kiiresti. Aga ka muus osas ei ole siiamaani midagi ette heita.

01-06-2020 Tarvi P
Tregoni më shumë komente

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne do të vërtetojmë kodin tuaj Postar