Shërbime

Faqja kryesore Shërbime
Adresa EshopWedrop
për dorëzimin e blerjeve tuaja online

Pasi të jeni regjistruar, do të pajiseni automatikisht me adresat tuaja personale të shpërndarjes në Mbretërinë e Bashkuar dhe Itali. Së shpejti edhe me ato në Francë, Gjermani, Poloni dhe SHBA.

Blini nga çdo dyqan online që të dëshironi dhe në momentin e përfundimit të blerjeve, shënoni adresën tuaj personale EshopWedrop për blerjet online.

Zgjidheni vetë mënyrën e dorëzimit të mallit:

- Në shtëpi, në punë, apo një pikë shpërndarje.

Gjurmoni pakon në llogarinë tuaj personale EshopWedrop.

Ditët e nisjeve
dhe ditët e mbërritjeve
Vëndi i origjinës Ditët e nisjes Ditët e mbërritjes
UK E Premte E premtja pasardhëse
Italia E Premte E premtja pasardhëse
USA E Premte E premtja pasardhëse
Dërgesat EshopWedrop në Shqipëri
Zgjidhni metodën më të leverdisshme për dërgesat/tërheqjet

Ne mund t’jua dorëzojmë pakon në adresën që ju dëshironi, ose ju mund ta tërhiqni atë vetë në një nga pikat tona të shpërndarjes, lehtësisht të lokalizueshme.

Përdorni Llogaritësin e Çmimit – Llogarisni çmimet e shpërndarjes kur blini produkte online.

Vendosni të dhënat e pakos tuaj dhe opsionet e shpërndarjes që keni përzgjedhur, për të llogaritur çmimin final.

  • Tirana Flagship
  • Pikat e shpërndarjes
  • Derë më derë 
Llogarisni

Ju lutem vendosni të dhënat e pakos për të llogaritur çmimin e transportit. Për dërgesat nga USA aplikohet pesha volumetrike.

Objekte postare

Shqipëri

Tarifa e dorëzimit: 00,00 ALL
Çmimet llogariten në bazë të listë çmimesh
Na ndiqni:
Regjistrohuni për të rejat më të fundit
Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more
Pranoj
Nuk pranohet
advent calendar - translated
advent calendar - translated