Hyr
4.6
Një mënyrë e thjeshtë dhe e besueshme

Eliminoni pengesat në shpërndarje

Automatizoni dërëzimin e porosive tuaja. Bëjeni një herë - shijojeni rregullisht.

Gruponi blerjet tuaja automatikisht - merrni zbritje për volume të mëdha.

Përfitoni nga çmimet tona të shpërndarjes, të cilat janë konkuruese dhe te orientuara drejt klientëve.

Gjeni qasje në qindra dyqane online nga më të mirat.

Zgjidhni opsionin më të mire për ju, dorëzimin në adresë ose tërheqjen në pikat e shpërndarjes.

Zbulo më shumë
Gjeni produkte

Çdo javë do të publikojmë uljet më të mira në internet nga shitës të ndryshëm. Duke qenë pjesë e sistemit EshopWedrop ju kurrë nuk do të humbisni ofertat speciale për blerjet online!

Blini produkte
Dërgesa më të shpejta

Çmimet e shpërdarjes në Shqipëri, nisin nga shuma e vogël prej 1080 lekë

Opsione dorëzimi të besueshme

Shërbim i përgjegjshëm ndaj klientit

Na kontaktoni
Përfitimet e përdorimit të EshopWedrop

Jeni duke kërkuar një arsye për të filluar përdorimin e shërbimit EshopWedrop sot?

Ne kemi 5 për ju!

 • Kosto Efektive 
  Shpërndarje ndërkombëtare duke filluar nga vetëm 1080 Lekë
 • E lehte për tu përdorur
  Më pak kohë në shpërndarje do të thotë më shumë kohë për të shijuar artikujt tuaj të rinj 
 • Më shumë zgjedhje 
  Aksesoni produkte dhe marka cilësore me çmime të ulëta
 • Gjurmoni dërgesën tuaj
  Gjurmoni me lehtësi pakot tuaja
 • Ne flasim gjuhën tuaj 
  Një shërbim global mbështetur nga një suport klienti cilësor
Kush jemi ne?

Pjesë e një Grupi Ndërkombëtar

EshopWedrop është pjesë e Grupit Xpediator Plc, një ofrues kryesor i shërbimeve e-commerce dhe menaxhimit të mallrave, që ka mbi 30 vjet në industrinë e transportit dhe logjistikës.

Aktualisht EshopWedrop është i pranishëm në 12 shtete në të gjithë Europën, Azinë dhe SHBA….dhe më shumë shtete do shtohen së shpejti.

Mbi 30 vjet eksperiencë
Mënyra të ndryshme shpërndarjeje për të zgjedhur
Vizitoni faqen e Xpediator Plc www.xpediator.com
Pikat e mbledhjes të përshtatshme
+600 staf në të gjithë grupin
Ne flasim gjuhën tuaj
Një shërbim global brenda vendit

Zgjidh një vend në hartë dhe eksploroni mundësitë e pafundme të blerjeve online

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Italian Month April 2022
Italian Month April 2022
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar