Hyr
4.6

Kur do të aplikohet tarifa shtesë?

Kur do të aplikohet tarifa shtesë?

 

Tarifa e Situatës Urgjente do të jetë efektive që nga data 1 prill 2020, deri në një njoftim të mëtejshëm.Për të vazhduar sigurimin e një shërbimi të qëndrueshëm dhe efikas për klientët tanë, Tarifa Shtesë e Situatës Emergjente (ESS) do të na lejojë të mbulojmë kostot e rritura operacionale, që kanë lindur për shkak të rrethanave aktuale.

 

Në cilat raste do të aplikohet tarifa shtesë?

 

Tarifa Shtesë e Situatës Emergjente do të aplikohet për të gjitha pakot nga SHBA-ja, Italia, Mbretëria e Bashkuar dhe Gjermania, të porositura pas datës 1 Janar 2021.

 

 

Ju lutem, shihni mekanizmat e kësaj tarife shtesë, me shembujt e mëposhtëm:

 

A

B

C

D

E

Metoda e faturimit për tarifën shtesë të situatës urgjente në SHBA (ESS)

Pesha e tarifueshme (kg)

Tarifat standarte amerikane (ALL)

Tarifa shtesë nga SHBA (ALL)

Tarifa totale nga SHBA (ALL)

 

             0.45

           1,350.00

         265.50

          1,615.50

Çmimi i tarifës shtesë për kg:

             0.95

           1,760.00

         560.50

          2,320.50

460 ALL

             1.50

           2,570.00

         885.00

          3,455.00

 

             2.50

           3,380.00

      1,475.00

          4,855.00

Tarifa shtesë dhe tarifat duke përfshirë TVSH

   

 

A x B

C + D

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar