Hyr
4.6

Si ta kuptoj që produktet që kam porositur kanë mbërritur në adresën time personale EshopWedrop ?

Sistemi ynë dërgon automatikisht njoftime me e-mail, menjëherë sapo ne të na ketë ardhur pako juaj. Njoftimet tona me e-mail, për çdo pako të marrë, përfshijnë detajet e mëposhtme:

Pesha

Përmasat

Numri i gjurmimit

Një link direkt në llogarinë tuaj EshopWedrop ku mund të shihni foton e pakos (pakove) që keni porositur si dhe detajet e mësipërme.

Gjithashtu, nëse doni, ju mund të na njoftoni paraprakisht për mbërritjen e një pakoje, duke përdorur formularin e posaçëm që është i disponueshëm në llogarinë tuaj EshopWedrop. Kjo mundësi është me dëshirë.

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar