Hyr
4.6

Si mund të kontrolloj statusin e pakove të mia dhe si do të informohem kur të mbërrijnë në destinacion?

 Ne do t’ju informojmë me e-mail, menjëherë sapo:

- pakot tuaja të mbërrijnë në magazinat e origjinës EshopWedrop (adresat tuaja postare EshopWedrop për blerjet online)

- pakot tuaja të nisen drejt vendit të destinacionit

- pakot tuaja të mbërrijnë në magazinat tona në vendin e destinacionit

- pakot tuaja të mbërrijnë në pikën e shpërndarjes të zgjedhur nga ju, ose t’i jenë dhënë postierit për t’i dorëzuar ato në adresën e vendosur nga ju.

- pakot t’ju dorëzohen juve.

Gjithashtu, ju keni mundësinë që të kontrolloni në çdo kohë gjendjen e pakove në llogarinë tuaj EshopWedrop. Aty do të gjeni të gjitha detajet, statusin e të gjitha pakove tuaja, grupimet e pakove, historikun, faturat, etj.

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar