Hyr
4.6

Përse duhet të përdor EshopWedrop?

Me mijëra blerës online në Europë përdorin EshopWedrop si shpërndarës të pakove, kur blejnë online jashtë shtetit të tyre.

Këtu janë disa arsye pse EshopWedrop mund të jetë ortaku juaj i preferuar në blerjet online:

Akses ndaj markave tuaja të parapëlqyera: Me EshopWedrop ju keni akses ndaj produkteve të lira dhe me cilësi të lartë nga shitësit online më të mëdhenj në Europë. Edhe nga ata që nuk shpërndajnë në Shqipëri. Sepse këtë mund ta bëjë EshopWedrop!

Akses ndaj uljeve nëpër të gjithë Europën: Të gjithë e dimë se bëhen ulje të mëdha online nëpër tregje të ndryshme, si përshembull në Mbretërinë e Bashkuar. Në Shqipëri, shumica e këtyre produkteve janë më të shtrenjtë, ose nuk janë të disponueshëm fare! Me EshopWedrop tashmë ju mund të blini çdo produkt dhe të përfitoni nga uljet në tregjet online të Mbretërisë së Bashkuar dhe Italisë.

Gruponi porositë tuaja: Ju mund të doni që të blini produkte nga dyqane të ndryshme, ose edhe nga shtete të ndryshme, gjë që mund të rezultojë në çmime të larta shpërndarjeje. Me EshopWedrop ju mund t’i gruponi të gjitha porositë në një porosi të përbashkët dhe në një numër gjurmimi, në mënyrë që të gjitha pakot tuaja të dorëzohen së bashku dhe të mund të kurseni para dhe kohë kur ti pranoni ato.

Llogaritësi i Çmimit – Llogaritni tarifat e transportit të mallit, para se të kryeni blerjet. Me anë të llogaritësit, ju mund të vlerësoni kostot e transportit të pakove në adresën tuaj në Shqipëri. Konsultoni Llogaritësin e Çmimit EshopWedrop për të vlerësuar se sa janë kostot e dërgimit të pakos tuaj. Vizitoni Logaritësin e çmimit

Shumëfishoni mundësitë e shpërndarjes – Blerje online do të thotë blerje të leverdishme!

E doni dërgesën në shtëpi? Në punë? Apo mbase t’i bëni surprizë një miku?

Mund të zgjidhni atë që është më e përshtatshme për ju, sepse EshopWedrop ofron një shumëllojshmëri opsionesh dorëzimi dhe të Pikave të Shpërndarjes nëpër Shqipëri. Gjeni Pikën e Shpërndarjes që është më e përshtatshme për ju, duke klikuar këtu: Mundësitë e Shpërndarjes

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar