Hyr
4.6

Pakoja ime u refuzua në adresën time të blerjeve EshopWedrop. Pse?

Ekzistojnë disa arsye që një pako të refuzohet.

  • Pakoja është dërguar me shërbimin COD (Me pagesë në Dorëzim).
  • Dimensionet e pakos tejkalojnë maksimumin e lejuar.

  • Pako është në listën e mallrave që nuk mund të transportohen (mallra të rrezikshme, apo mallra të cilat mund të kërkojnë kushte të veçanta magazinimi dhe transporti).

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Italian Month April 2022
Italian Month April 2022
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar