Hyr
4.6

Ku dhe kur mund t’i tërheq pakot e mia?

Ju mund të zgjidhni vendin e dorëzimit të pakove, vetëm pasi ato të kenë mbërritur në magazinën tonë në Shqipëri.

Për të tërhequr pakot, ju mund të zgjidhni një nga mundësitë e mëposhtme:

1. Tirana Flagship

2. Pikat e shpërndarjes

3. Derë më derë

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar