Hyr
4.6

Dyqani online (Ebay.co.uk, Amazon.co.uk) nuk e pranon numrin e telefonit që ofrohet nga EshopWedrop. Çfarë duhet të bëj?

Provoni këtë:

Fillimisht, kontrolloni që keni zgjedhur shtetin e duhur për dërgimin e mallit.

Për ebay.co.uk – Zëvendësoni "+44" (kodi i Mbretërisë së Bashkuar) me "0" (zero).

Për Amazon.co.uk - Fshijeni +44 dhe lini vetëm numrat e tjerë.

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar