Hyr
4.6

Çfarë është Adresa Personale Postare EshopWedrop?

Pasi të jeni regjistruar, you do të pajiseni me adresat personale postare për blerje online në Mbretërinë e Bashkuar dhe Itali, ndërkohë shumë shpejt në Francë, Poloni dhe SHBA. Këto adresa mund t’i gjeni duke hyrë në llogarinë tuaj personale EshopWedrop.

Këto janë adresat e magazinave kryesore të EshopWedrop. Kur ju blini online dhe përdorni një nga këto adresa, pakot tuaja dërgohen në magazinën EshopWedrop të shtetit ku keni kryer blerjet.

Falë këtij procesi, ndonjëherë ju mund të përfitoni edhe nga ofertat e transportit të mallit falas, që ofrojnë shpesh shitësit me pakicë për blerësit e tyre. Pra, kjo do të thotë se do t’ju duhet të paguani vetëm çmimin që EshopWedrop të transportojë pakon tuaj deri në Shqipëri.

Shembull: Keni porositur një libër nga Amazon.co.uk që kualifikohet për transport falas brenda Mbretërisë së Bashkuar dhe ju keni përdorur adresën tuaj personale postare EshopWedrop pasi keni kryer blerjet. Kjo do të thotë që pakoja juaj do të dërgohet fillimisht në magazinën e EshopWedrop në Mbretërinë e Bashkuar, duke ju lejuar të përfitoni nga transporti falas i mallit që oferrohet shpesh herë në Amazon.co.uk. Më pas porosia juaj do transferohet nga magazina në Mbretërinë e Bashkuar, drejt Shqipërisë dhe ju do të paguani për këtë shërbim, në varësi të çmimit të shpërndarjes që keni zgjedhur.

Kontakte

Keni më shumë pyetje? Na telefononi dhe anëtari i ekipit tone do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar