Hyr
4.6
2019-05-01

Lista e paketimit për pushimet verore 2019

Përgatitja e valixhes për pushimet e verës është gjithmonë stresuese!

Le ta pranojmë, sado që të përpiqemi, gjithmonë do të përfundojmë duke marrë më tepër plaçka dhe sende se ç’kemi nevojë!

Muajt e verës po afrohen, çka do të thotë se ju presin shumë blerje për të bërë!

Nëse këtë vit keni planifikuar të udhëtoni, pse të mos i blini online produktet e nevojshme për pushimet tuaja?

EshopWedrop ju jep mundësinë të blini produkte nga dyqanet online në Europë & SHBA duke i marrë ato në vendin tuaj për një kosto të ulët transporti!

Ja si funksionon EshopWedrop:

  • Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara në Europë dhe SHBA.
  • Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, shënoni adresën tuaj personale postare EshopWedrop, për të kursyer në koston e transportit.
  • Me të tjerat merret EshopWedrop! Ne jua dorëzojmë pakot në adresën që ju dëshironi ose ju mund t’i tërhiqni ato në një nga pikat tona të shpërndarjes në Shqipëri.

Doni edhe më tepër? Ju mund të kurseni akoma më shumë duke i grupuar të gjitha pakot në një porosi të vetme dhe më pas mund ta ndiqni ecurinë e porosisë nga llogaria juaj online EshopWedrop!

Ofertë ekskluzive – Regjistrohuni sot dhe përfitoni dërgesën e parë EshopWedrop FALAS* (aplikohen Termat & Kushtet)

Nisni sot udhëtimin tuaj të blerjeve online!

Blerje të mbara verore,
Ekipi EshopWedrop

*Termat dhe Kushtet:

Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, regjistrohuni sot dhe pajisuni me adresat tuaja personale postare EshopWedrop. Ulja për transportin falas nga EshopWedrop do të aktivizohet automatikisht dhe është e vlefshme për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga momenti kur ju do të pajiseni me adresat tuaja postare EshopWedrop).

Kjo ulje është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit që shkojnë deri në vlerën 1500 Lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar