Hyr
4.6
2020-12-30

Skema e referimit

Na rekomandoni tek një mik – dhe përfitoni!

Gëzuar Vitin e Ri!

Janari sinjalizon fillimin e zakoneve të reja për shumicën e njerëzve!

Shumë prej nesh i këshillojmë miqve se çfarë duhet të provojnë dhe të shmangin në Vitin e Ri. Ne e dimë këtë, prandaj nëse e rekomandoni EshopWedrop tek një mik apo anëtar i familjes, ju mund të përfitoni që të dy!

Si funksionon?

Është e thjeshtë! Mjafton të ftoni miqtë tuaj nëpërmjet një emaili apo linku personal referues. Për çdo regjistrim të suksesshëm dhe klient që shtohet nga referimi juaj, ju do të përfitoni. Duke ia rekomanduar EshopWedrop miqve tuaj, ata kanë shansin të përfitojnë dërgesën e parë FALAS nga Mbretëria e Bashkuar, Europa & SHBA-ja*. Ja çfarë ju ofrojmë:

Nëse ftoni 1 mik, do të përfitoni 20% ulje në dërgesën e ardhshme,

Nëse ftoni 2 miq, do të përfitoni 30% ulje në dërgesën e ardhshme,

Nëse ftoni 3 miq, do të përfitoni 40% ulje në dërgesën e ardhshme,

Nëse ftoni 4 miq, do të përfitoni 50% ulje në dërgesën e ardhshme,

Dhe nëse ftoni 5 miq, do të përfitoni një dërgesë FALAS!

Për secilin nga 4 miqtë e parë që ftoni dhe që bëhen klientët tanë, ne do të aktivizojmë kodet përkatëse promocionale në llogarinë tuaj me përfitime shtesë, që shpresojmë t’ju pëlqejnë!

Ftoni një mik

Si një falenderim shtesë nga EshopWedrop, ne gjithashtu do t’ju shpërblejmë për rekomandimin e mikut apo pjesëtarit të familjes të 5-të si klientin tonë! Ky shpërblim është shumë i veçantë, sepse ju mund të gëzoni përfitimet ekskluzive si Ambasador; dhe një dërgesë FALAS* deri në vlerën 1280 Lekë, me afat deri në një muaj.

Për ata që marrin statusin si Ambasador i EshopWedrop, për çdo mik të ri që ftojnë, ne do t’i shpërblejmë me një dërgesë FALAS deri në vlerën 1280 Lekë, me afat deri në një muaj. Kështu, sa më shumë miq që do të rekomandoni tek EshopWedrop, aq më shumë përfitime do të keni!

 

Nuk keni një profil EshopWedrop? Është mjaft e shpejtë dhe e thjeshtë për të krijuar një profil online. Për t’u regjistruar dhe për të krijuar profilin tuaj, klikoni këtu.

Kjo është FANTASTIKE për të gjithë! Sa më shumë që i nxisni miqtë tuaj për të përdorur EshopWedrop, aq më shumë do të përfitoni të dy!

Por shpërblimet nuk mbarojnë këtu! Sepse ne po planifikojmë edhe më tepër surpriza dhe shpërblime për Ambasadorët tanë si shenjë falenderimi për besnikërinë tuaj.

 

Ftesa të mbara!

Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar