Hyr
4.6
2019-11-01

Si të blini nga jashtë shtetit ditën e Black Friday

Eventi më i madh i blerjeve, e Black Friday, vjen më 29 Nëntor!
Këtë vit, blini si çdo vendas nga Amerika & Europa, duke përfituar nga ofertat më të famshme të Black Friday dhe përdorni EshopWedrop për të marrë në dorëzim pakot tuaja në Shqipëri! 

Nuk jeni ende përdorues i EshopWedrop?
Sigurohuni që të përdorni Adresat tuaja Personale të Blerjeve për të kursyer në kostot e transportit ndërkombëtar!

Si të blini online jashtë shtetit?

  • Blini nga çdo dyqan online në Amerikë dhe Europë.
  • Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, në vend të adresës së shtëpisë, shënoni adresën EshopWedrop që mund ta gjeni në llogarinë tuaj personale EshopWedrop. P.sh. kur blini online në Mbretërinë e Bashkuar, shënoni adresën tuaj EshopWedrop në Mbretërinë e Bashkuar.
  • EshopWedrop do tjua dorëzojë pakot tuaja në Shqipëri.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar