Hyr
4.6
2019-04-16

Shtyrja e Brexit, përditësimet më të fundit

Jeni në dijeni të lajmit të fundit? Brexit shtyhet deri në Halloween!

Sido që Mbretëria e Bashkuar të veprojë në rastin e Brexit diçka është e sigurt, ajo do të qëndrojë si një ndër destinacionet më të mëdha tregtare dhe në dëshirojmë që ju të përfitoni prej kësaj!

Blini online nga Mbretëria e Bashkuar – merrini bleret tuaja në Shqipëri!

Sezoni pranveror mbërriti dhe ka sjellë me vete edhe mjaft zbritje dhe oferta të mira!

Me shumë zgjedhje artikujsh, cilësi fantastike dhe oferta të jashtëzakonshme, është momenti juaj për të përfituar nga këto oferta!

Por kjo nuk është e gjitha! Britania e Madhe gjithmonë ka surprizuar me ofertat e saj dhe në veçanti me një ofertë që do të bëjë të gjitha nënat të jenë të lumtura – Të gjitha produktet për kategorinë e fëmijëve kanë 0% TVSH!!!

Derisa Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar të njoftojë një vendim përfundimtar për Brexit, pse të mos bashkoheni me ne për blerjet online!

Blini nga dyqanet e Mbretërisë së Bashkuar dhe dërgesat tuaja do të vijnë në Shqipëri me një kosto të ulët transporti:

  • Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara në Mbretërinë e Bashkuar.
  • Në faqen online të dyqanit, në vend që të përdorni adresën tuaj aktuale, përdorni adresën tuaj postare EshopWedrop (që mund ta gjeni në llogarinë tuaj EshopWedrop) në mënyrë që të përfitoni në kosto më të ulëta transporti për dërgesat tuaja.
  • EshopWedrop do të kujdeset për dërgesat tuaja në Mbretërinë e Bashkuar dhe do të organizojë shpërndarjen e tyre për ju në Shqipëri!
  • Ne do t'ju njoftojmë sapo dërgesat tuaja të kenë mbërritur në Shqipëri! Zgjidhni opsionin e shpërndarjes që është më i përshtatshëm për ju, duke përfshirë dorëzimin në shtëpi apo pranimin e tyre në njërën nga pikat e shpërndarjes EshopWedrop më afër jush.

Duke ndjekur 4 hapa të thjeshtë, ju mund të merrni dërgesat tuaja nga Britania e Madhe tek ju në Shqipëri, pa shpenzuar një shumë të konsiderueshme parash për transport!

Ekipi ynë është gjithnjë në ndjekje të ofertave më të mira të markave më të njohura të Britanisë së Madhe, prandaj pse të mos na ndiqni në Facebook dhe ti përfshini ato në listën tuaj të blerjeve të verës?

Blerje të mbara zonja dhe zotërinj,
Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar