Hyr
4.6
2018-12-17

PUSHIMET KOMBËTARE DHE PROGRAMI I DORËZIMEVE GJATË KRISHTLINDJEVE

I keni përfunduar blerjet e Krishtlindjeve?

Nëse jo, atëherë mos u shqetësoni! Ju keni ende mundësi t’i ndiqni ofertat online, por ju lutem kini parasysh se shërbimet do të jenë më të rralla gjatë periudhës së Krishtlindjeve, kështu që për të shmangur ndonjë zhgënjim, ju këshillojmë që t’i hidhni një sy Programit të Nisjeve* më poshtë:

Nga Mbretëria e Bashkuar për në Shqipëri
- Nisja e fundit për vitin 2018 do të jetë më 28 Dhjetor.
- Nisja pasardhëse do të jetë më 4 Janar 2019.

Nga Italia për në Shqipëri
- Nisja e fundit për vitin 2018 do të jetë më 24 Dhjetor.
- Nisja pasardhëse do të jetë më 10 Janar 2019.

Nga SHBA për në Shqipëri
- Nisja e fundit për vitin 2018 do të jetë më 28 Dhjetor.
- Nisja pasardhëse do të jetë më 11 Janar 2019.

Kontrolloni më parë orarin tonë të hapjes gjatë periudhës së Krishtlindjeve për t'u siguruar që pakoja juaj do të jetë e disponueshme për t'u tërhequr:

  • E Martë, 25 Dhjetor 2018 - Mbyllur
  • E Martë, 1 Janar 2019 - Mbyllur
  • E Mërkurë, 2 Janar 2019 - Mbyllur
  • E Enjte, 3 Janar 2019 - Mbyllur

*Ky program përfshin nisjet e planifikuara, megjithatë, në sajë të volumit të lartë të porosive, nuk mund t’ju garantojmë që porosia juaj do të mbërrijë në magazinën tonë para Krishtlindjeve.

Pushime të mbara,
Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar