Hyr
4.6
2019-09-09

Përfitoni transportin ndërkombëtar FALAS për dërgesën tuaj të parë!

Përfitoni transportin ndërkombëtar FALAS për dërgesën tuaj të parë!

Tashmë ju jeni të lirë të blini nga dyqanet tuaja të preferuara europiane dhe amerikane, si Amazon, Ebay, Asos, Gap, Sports Direct, Zalando e shumë të tjerë dhe mund t’i merrni porositë në Shqipëri, për kosto transporti që fillojnë nga vetëm 1080 Lekë!

Ofertë mirëseardhjeje – Blini nga çdo dyqan online në Amerikë ose Europë dhe EshopWedrop do t’jua dorëzojë pakot në Shqipëri FALAS*!

Abonohuni për të marrë të rejat më të fundit nga EshopWedrop dhe përfitoni i pari nga uljet më të mëdha që ofrojnë dyqanet e Amerikës & Europës, si dhe nga ofertat ekskluzive vetëm për ju!

Shihni më poshtë dyqanet më të dashura për miqtë tanë të EshopWedrop:

Amazon
Forever21
Ebay
TK Maxx
Asda
Sports Direct
Zalando
Polarn o Pyret

Abonohuni për të marrë të rejat më të fundit nga EshopWedrop dhe përfitoni i pari nga uljet më të mëdha që ofrojnë dyqanet e Amerikës & Europës si dhe nga ofertat ekskluzive vetëm për ju!

*Termat dhe Kushtet:
Oferta për transportin falas nga EshopWedrop ju është aktivizuar automatikisht kur ju keni verifikuar llogarinë tuaj dhe do të jetë e vlefshme për një muaj, duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga çasti kur ju zbuloni adresat tuaja postare EshopWedrop). Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar