Hyr
4.6
2019-03-18

Për Brexit apo jo për Brexit? Përgjigjja është ... për Shopping!

Pak muaj më parë, Mbretëria e Bashkuar votoi 'për Brexit' ... por çështja mbetet; çfarë do të ndodhë ndërkohë?

Nëse është Brexit ose jo Brexit, ka një gjë që ne e dimë me siguri ... Mbretëria e Bashkuar është një nga destinacionet më të njohura tregtare në mbarë botën dhe le ta mbajmë të tillë!

Me kaq shumë zgjedhje për blerje, produkte me cilësi të lartë dhe oferta të pabesueshme, Mbretëria e Bashkuar ka shumë për të ofruar! Në Mbretërinë e Bashkuar gjithashtu mund të përfitoni nga avantazhi 0% TVSH për të gjithë artikujt e Fëmijëve!! Blini nga markat tuaja të preferuara duke blerë në mënyrë të zgjuar lodra, veshje, libra dhe për më shumë - me 0% TVSH nuk ka vend më të mirë përblerje!

Deri sa Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar të njoftojë një vendim përfundimtar për Brexit, ne VOTOJMË  PËR SHOPPING!
Ne ju inkurajojmë që të bëni maksimumin e blerjeve në Mbretërinë e Bashkuar ... dhe koha më e mirë për t’a bërë është TANI!

Ekipi EshopWedrop ka gjetur produkte me oferta të mahnitshme nga shumë marka në Mbretërinë e Bashkuar dhe që ju duhet ti bëni tuajat!


Si të blini nga Britania e Madhe?

• Zgjidhni nga dyqanet tuaj të preferuara në internet në Mbretërinë e Bashkuar.
• Përdorni adresën tuaj personale postare EshopWedrop në Mbretërinë e Bashkuar (që mund t’a gjeni në llogarinë tuaj EshopWedrop) gjatë përfundimit të blerjeve në dyqanet online.
• EshopWedrop bën pjesën tjetër të punës! Ju mund ti merrni pakot tuaja në një adresë të zgjedhur nga ju ose në një nga shumë pikat tona të shpërndarjes në Shqipëri.

Këshilla e ditës: Grupojini porositë tuaja në një pako të vetme, për të kursyer edhe më shumë në shpenzimet e transportit! Zbuloni më shumë

Shijoni blerjet në stilin britanik!

Blerje të mbara,
Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar