Hyr
4.6
2020-04-27

Oferta – Mobilje për kopshte, lojëra në natyrë dhe pajisje për mirëmbajtjen e kopshtit

Përveç kujdesit të madh që duhet të tregojmë për shëndetin tonë fizik, është gjithashtu e rëndësishme t’i kushtojmë vëmendjen e duhur shëndetit mendor. Në një kohë kur jemi të detyruar të mbyllemi në shtëpi dhe të kufizojmë daljet jashtë, duhen gjetur mënyra të ndryshme për t’u qetësuar në ajër të pastër.

Më poshtë do të gjeni disa ide për të sjellë natyrën në shtëpinë tuaj!

  1. Rrisni fara në ambientin e shtëpisë

Nëse keni kopsht apo qoftë edhe një hapësirë të vogël në dhomën e ndenjes, shfrytëzojeni për të krijuar një hapësirë të gjelbër, ku mund të rrisni fara ose lule shumëngjyrëshe!

Përpara se të kryeni blerjet e nevojshme, mblidhni në shtëpinë tuaj shishe plastike të cilat mund t’i transformoni në vazo lulesh apo ku mund të mbillni farat që dëshironi, për kopshtin tuaj personal!

Ofertat më të mira online për kopshtarinë:

Artikuj kopshtarie
Argos
Amazon
LIDL

Blini nga jashtë shtetit dhe EshopWedrop jua dorëzon pakot në shtëpi

  1. Këndi i lojërave në shtëpinë tuaj!

Dihet se të argëtosh fëmijët në një kohë të tillë, është e vështirë, por jo e pamundur. Me pak krijimtari, ju mund të ktheni kopshtin tuaj në një kënd lojërash! Trampolina, pishina dhe kuzhina për fëmijë e shumë gjëra të tjera, mund të bëjnë të lumtur fëmijët dhe t’ju ofrojnë juve pak kohë relaksi!

Lojërat në natyrë janë me ulje! Përfitoni nga ofertat e mëposhtme:

Lojra për femijë
Argos
Amazon
LIDL

Blini jashtë shtetit dhe EshopWedrop jua dorëzon pakot në shtëpi

  1. Një oaz në natyrë

I keni parë videot që tregojnë qytetarët italianë duke kënduar me zë të lartë nga ballkonet e tyre? Nuk ka rëndësi nëse nuk mund të dilni dot jashtë! Dilni në ballkon dhe relaksohuni, kërceni, apo edhe këndoni nëse jua mban!

Rinovoni mjediset tuaja të jashtme, me mobilje dhe lule të reja, duke krijuar një hapësirë relaksuese ku mund të gjeni qetësinë që kërkoni!

Disa oferta të mira për mobiljet për kopshte:

Arredim i jashtëm
Wayfair
Amazon
Argos

Blini jashtë shtetit dhe EshopWedrop jua dorëzon pakot në shtëpi!

EshopWedrop është një shërbim transporti për dorëzimin e mallrave të blera online nga Europa & SHBA-ja, drejt e në Shqiperi, me kosto shumë të ulta transporti!

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar