Hyr
4.6
2019-11-01

Oferta e Black Friday – Transport ndërkombëtar falas!

Eventi më i madh i blerjeve, Black Friday, vjen më 29 Nëntor!
Por a e dini se dyqanet online ofrojnë të njëjtat ulje të mëdha që nga 1 Nëntori?

Mos prisni deri më 29 Nëntor sepse shumë oferta mund të përfundojnë së shpejti… Blini pa limit jo vetëm për një ditë, por por një muaj, me EshopWedrop!

Blini nga Amerika & Europa për të përfituar ofertat më të famshme të së Black Friday dhe përdorni EshopWedrop që tjua dorëzojë pakot në Shqipëri!   

Ofertë ekskluzive: Dërgesa e parë për Black Friday FALAS!

Si të blini online jashtë shtetit me transport FALAS?

  • Blini nga çdo dyqan online në Amerikë dhe Europë.
  • Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, në vend të adresës së shtëpisë, shënoni adresën EshopWedrop që mund ta gjeni në llogarinë tuaj personale EshopWedrop. P.sh. kur blini online në Mbretërinë e Bashkuar, shënoni adresën tuaj EshopWedrop në Mbretërinë e Bashkuar.
  • EshopWedrop do tjua dorëzojë pakot tuaja në Shqipëri.

Regjistrohuni sot për të përfituar FALAS dërgesën e parë ndërkombëtare të Black Friday!

*Termat dhe Kushtet:

Për t’u kualifikuar për ofertën e Black Friday nga EshopWedrop: Për të përfituar dërgesën e parë falas të Black Friday, regjistrohuni sot dhe verifikoni llogarinë tuaj duke shfaqur adresat tuaja personale postare EshopWedrop. Oferta për dërgesën e parë falas të Black Friday do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë e vlefshme për një muaj pas aktivizimit të llogarisë tuaj (që nga momenti kur ju shfaqen adresat postare EshopWedrop).

Kjo oferte është e vlefshme vetëm për dërgesën tuaj të parë EshopWedrop për Black Friday, për tarifa transporti deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar