Hyr
4.6
2019-11-01

Oferta e Black Friday – Si të përfitoni Transportin Falas

Eventi më i madh i blerjeve, Black Friday, vjen më 29 Nëntor!
Por a e dini se dyqanet online fillojnë të ofrojnë të njëjtat ulje të mëdha që nga 1 Nëntori?

Blini nga Amerika & Europa për të përfituar ofertat më të famshme të Black Friday dhe përdorni EshopWedrop që tjua dorëzojë pakot tuaja në Shqipëri! 

Aktivizoni sot llogarinë tuaj dhe përfitoni dërgesën e parë të Black Friday FALAS*!

Si të aktivizoni llogarinë tuaj?

*Termat dhe Kushtet:
Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, aktivizoni llogarinë tuaj sot. Ulja për transportin falas do të aktivizohet automatikisht dhe është e vlefshme për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga momenti kur kryeni verifikimin e identitetit tuaj). Kjo ulje është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit EshopWedrop deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar