Hyr
4.6
2019-11-01

Oferta e Black Friday – Porositni 5 pako, paguani 4!

Eventi më i madh i blerjeve, Black Friday, vjen më 29 Nëntor!
Por a e dini se dyqanet online fillojnë të ofrojnë të njëjtat ulje të mëdha që nga 1 Nëntori?

Festoni eventin më të madh të blerjeve me EshopWedrop!

Porositni 5 pako & Paguani 4!

Për çdo 5 pako që EshopWedrop ju dorëzon në Shqipëri, pakoja e fundit do t’ju dorëzohet FALAS*!!! Ky ishte pikërisht justifikimi që ju duhej për të blerë akoma më shumë, apo jo?

Doni edhe më tepër?

Dyfishoni Pikët tuaja Drops

Për çdo pako që porositni, ne do t’ju shtojmë një Pikë Drops!
Grumbulloni 100 pikë drops dhe përfitoni një Kupon €10 nga Amazon! Grumbulloni 300 pikë drops dhe përfitoni një Kupon €30 nga Amazon!

Mos prisni deri më 29 Nëntor sepse shumë oferta mund të përfundojnë së shpejti… Blini pa limit jo vetëm për një ditë, por për një muaj, me EshopWedrop!

Kërkoni ide për blerje?
Shihni listën e markave tona të preferuara!


*Termat dhe kushtet:
Oferta 1 - Porositni 5 Pako & Paguani 4: Për çdo 5 pako që porositni me EshopWedrop, e fundit do t’ju dorëzohet në Shqipëri pa tarifa transporti, për tarifa deri më 1500 lekë. Kjo ofertë është e vlefshme për një muaj pas aktivizimit (data kur porositet pakoja e pestë). Kjo ulje është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit të EshopWedrop dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje dhe promocione të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Oferta 2 – Dyfishoni Pikët: Për të aktivizuar ofertën, ju duhet të jeni pjesë e Sistemit së Shpërblimit me Pikë Drops të EshopWedrop. Nuk jeni regjistruar ende? Regjistrohuni këtu falas.
Për çdo pako të porositur nga periudha 1 Nëntor – 15 Dhjetor 2019, EshopWedrop do t’ju shpërblejë me 1 Pikë Drops ekstra, si më poshtë: Statusi Blue - 1 pako = 2 Pikë, Statusi Silver – 1 pako = 3 Pikë, Statusi Gold - 1 pako = 4 Pikë, Statusi Platin - 1 pako = 5 Pikë.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar