Hyr
4.6
2019-07-31

Njoftim I rëndësishem! – Intinerari i nisjeve Verore nga Italia

Blini nga Italia – Tërhiqeni në Shqipëri

Ne dëshirojmë t'ju informojmë se gjatë muajit gusht, Magazina në Itali, ku së pari dorëzohen objektet tuaja postare (Adresa e dorëzimit EshopWedrop në Itali) do të punojnë vetëm pjesërisht.

Gushti është menduar të jetë muaji i festave në Itali dhe shumica e shërbimeve janë duke punuar.

Gjatë këtij muaji mund të porositni pako nga çdo dyqan online italian, megjithatë ju rekomandojmë që të hidhni një vështrim përditësimeve më të fundit të orarit të dorëzimit, vetëm për të siguruar që objekett tuaja postare të kthehet në shtëpi në kohë.

Ju lutemi kontrolloni më poshtë Nisjet e Dorëzimit të Gushtit:

1 Gusht - Transporti i fundit nga Italia në Shqipëri
30 Gusht - Transporti i parë nga Italia në Shqipëri

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni dhe një anëtar i ndihmës së klientit do të jetë i lumtur për t'ju ndihmuar.

Gjithë të mirat,
Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar