Hyr
4.6
2021-09-07

Njoftim i rëndësishëm! Adresë e re postare për blerjet në Mbretërinë e Bashkuar

Në sajë të Brexit dhe ngjarjeve të trazuara me të cilat po përballen shumë prej nesh në të gjithë botën, kemi qenë të detyruar të përshtatemi me ndryshimet e shkaktuara nga pandemia dhe me procedurat e reja doganore. Prandaj, dëshirojmë t’ju njoftojmë se kemi ndryshuar adresën e magazinës tonë në Mbretërinë e Bashkuar, e cila do të funksionojë më 6 Shtator 2021.

Adresa jonë e re postare për blerjet në Mbretërinë e Bashkuar ose adresa e re postare për shpërndarjet në Mbretërinë e Bashkuar, sipas TERMAVE DHE KUSHTEVE TË PËRGJITHSHME DHE TERMAVE SPECIFIKE TË SHËRBIMEVE TË SHITJEVE ONLINE, të publikuara në faqen tonë të internetit, dhe që do të jetë e vlefshme nga e hëna, më datë 6 Shtator 2021, është si më poshtë:

Emri: {name} {middle_name}

Mbiemri: {surname}

Adresa linja 1: {eswd_id}

Adresa linja 2:

Kodi postar/ZIP:

Qyteti:

Provinca:

Shteti:

Cel:

Është e rëndësishme t’i keni parasysh të dhënat e mëposhtme sepse një mbivendosje mund të shkaktojë që pakot të dërgohen në dy vendodhje të ndryshme, në adresën tonë të vjetër dhe atë të re. Ne i këshillojmë klientët që të fillojnë të përdorin adresën e re sa më shpejt të jetë e mundur, për të shmangur ndonjë ndërlikim të panevojshëm.

Çdo porosi e dorëzuar në adresën tonë të re duke filluar nga e hëna, 6 Shtator 2021 do të konsiderohet Pako sipas TERMAVE DHE KUSHTEVE TË PËRGJITHSHME DHE TERMAVE SPECIFIKE TË SHËRBIMEVE TË SHITJEVE ONLINE, të publikuara në faqen tonë të internetit.

Pakot do të vazhdojnë të merren dhe përpunohen në adresën tonë të vjetër postare në Mbretërinë e Bashkuar, deri të premten, më 24 Shtator 2021. Pakot e dorëzuara pas datës 24 Shtator 2021 në adresën e vjetër, nuk mund të rikuperohen nga ne dhe këto pako nuk do të konsiderohen Pako sipas TERMAVE DHE KUSHTEVE TË PËRGJITHSHME DHE TERMAVE SPECIFIKE TË SHËRBIMEVE TË SHITJEVE ONLINE, të publikuara në faqen tonë të internetit, art. 3.2 (1) (i) dhe 3.10 (2) (ii) dhe ne nuk do të pranojmë asnjë përgjegjësi për pako të tilla.

Shpresojmë që t’i shfrytëzoni mundësitë që ofron ky ndryshim dhe të vazhdoni të shijoni blerjet online nga markat tuaja të preferuara në Mbretërinë e Bashkuar.

Ju lutem, mos ngurroni të kontaktoni ekipin tonë të ndihmës ndaj klientit nëse keni ndonjë pyetje apo paqartësi në lidhje me këtë çështje.

 

Përzemërsisht,

Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar