Hyr
4.6
2022-04-04

Muaji italian – Ciao e Benvenuto!

Ciao e Benvenuto!

Ky është muaji i Italisë për EshopWedrop!

Markat më të njohura, si Chicco, MediaWorld, Amazon.IT, OVS, ofrojnë ulje të mëdha këtë muaj, prandaj, mos i humbisni ofertat!

Oferta e prillit – 10% ulje në shpërndarje!

Për të festuar hapjen e magazinës tonë të re në Itali, ne do të ofrojmë 10% ulje për të gjitha porositë që përdorin adresën e magazinës tonë të re italiane! Blini nga Italia, duke përdorur adresën e magazinës së re italiane, që mund ta gjeni në profilin tuaj, dhe përfitoni 10% ULJE në dërgesat e ardhshme. (*aplikohen Termat dhe Kushtet)

Aksesoni që sot adresën italiane!

Shih llogarinë

Shihni më poshtë, ofertat, uljet dhe promocionet tona të preferuara për blerjet nga Italia, këtë muaj:

Veshje:

 1. Zalando (Zbritje deri në 50% në veshjet e grave)
 2. Chicco (Zbritje deri në 25% për këpucët e fëmijëve)

Teknologji:

 1. Amazon (Deri në 40% ulje)
 2. Ebay (Deri në 30% ulje)

Lodra:

 1. Toyscenter (Zbritje deri në 25% në lodrat Fisher Price)
 2. Amazon (Deri në 40% ulje)

Kozmetikë:

 1. Privalia (Deri në 50% ulje në parfum/koloni)
 2. Kiko (Deri në 60% ulje)

KËSHILLË! Na ndiqni në mediat sociale, ku postojmë çdo ditë oferta, ulje dhe produkte të reja, të disponueshme online, nga një sërë dyqanesh italiane.

Si kryhen blerjet EshopWedrop në Itali?

 1. Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara në Itali.
 2. Shënoni adresën e blerjes EshopWedrop në Itali, pasi të keni mbaruar me blerjet online.
 3. Pasi të marrim pakon tuaj në këtë adresë, ne do ta dorëzojmë atë në Shqipëri, në mënyrë të sigurt dhe me kosto të përballueshme!

 

Nuk keni ende një llogari EshopWedrop?

Regjistrimi në EshopWedrop është plotësisht falas.

Regjistrohuni që sot dhe përfitoni dorëzimin e parë nga EshopWedrop FALAS** (aplikohen Termat & Kushtet).

 

Grazie mille,

Ekipi EshopWedrop!

 

Termat dhe Kushtet

Për t'u kualifikuar për dorëzimin FALAS nga EshopWedrop, verifikoni identitetin tuaj sot dhe aksesoni adresat postare të shpërndarjes EshopWedrop. Ulja për transportin FALAS nga EshopWedrop, do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë e vlefshme për një muaj pas aktivizimit të llogarisë tuaj (d.m.th. duke filluar nga momenti i aksesimit të adresave postare EshopWedrop). Kjo ulje është e vlefshme vetëm për tarifat e dërgesave EshopWedrop deri në vlerën 10 EUR dhe nuk mund të përdoret sëbashku me asnjë ulje tjetër të ofruar nga EshopWedrop.

Për t'u kualifikuar për uljen prej 10% të kostos së dorëzimit (maksimumi 600 lekë), kryeni një porosi duke përdorur adresën e re të blerjeve EshopWedrop në Itali. Ulja do të aktivizohet automatikisht në llogarinë tuaj dhe mund të përdoret vetëm për porositë që përfshijnë pakot e marra në magazinën e re italiane, gjatë periudhës së fushatës: 01/04/22 – 31/05/22.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar