Hyr
4.6
2018-11-30

Kalendari EshopWedrop i Pritjes së Krishtlindjeve 2018

Ja tek po vjen sërish sezoni më i bukur i vitit!
Ju mund t’ju kujtohen kohët kur ishit fëmijë dhe numëronit ditët në kalendarin tuaj personal të Krishtlindjeve, nga 1 deri në ditën magjike të 25 Dhjetorit! Derisa vinte dita e shumëpritur e 25 dhjetorit kur ju zgjoheshit dhe Babagjyshi ju kishte sjellë si me magji dhuratat e shumëpritura!

Tashmë që jeni të rritur, mund të mendoni se Babagjyshi i Vitit të Ri nuk ekziston, apo jo?
EshopWedrop beson se pavarësisht moshës, brenda jush ekziston gjithnjë një fëmijë që është duke pritur për dhuratën e tij!

Sido që të jeni sjellë këtë vit, ne do t’ju shpërblejmë me Kalendarin EshopWedrop të Pritjes së Krishtlindjeve!
Çdo ditë, nga 1 deri më 25 Dhjetor, ju do të keni shansin të fitoni një dhuratë që mund të jetë duke ju pritur!

Si të aksesoni Kalendarin e Pritjes?

  • Hyni në Llogarinë tuaj EshopWedrop dhe Kalendari i Pritjes do të shfaqet automatikisht.
  • Hapni nga një dritare të kalendarit çdo ditë.
  • Kështu keni shansin për të fituar nga një ofertë ekskluzive posaçërisht për ju!

Babagjyshi mund të mos vijë me slitë, por do t’jua dorëzojë patjetër dhuratat me EshopWedrop!

Nuk keni ende një llogari EshopWedrop por doni të aksesoni Kalendarin e Pritjes së Krishtilindjeve?
Janë Krishtlindjet kështu që të gjithë janë të mirëpritur në EshopWedrop!

Regjistrohuni KËTU dhe do të keni automatikisht akses ndaj Kalendarit të Pritjes EshopWedrop 2018!

Le të fillojë magjia!

Termat & Kushtet:

  1. Çdo përdorues i regjistruar do të ketë një shans në ditë për të fituar një dhuratë, duke filluar nga data 1 deri më 25 Dhjetor 2018.
  2. Çdo mundësi dhurate në ditë do të jetë e vlefshme nga ora 00:01 deri në 00:00, gjatë periudhës 1 deri më 25 Dhjetor 2018, duke ju ofruar mundësinë të fitoni një kod promocional EshopWedrop, një kupon eGift nga Amazon ose një këngë të veçantë Krishtlindjesh.
  3. Çdo kupon eGift Amazon do të ofrohet nën Termat & Kushtet e Amazon dhe mund të përdoret në faqen zyrtare të Amazon që e mundëson atë.
  4. Çdo kod promocional EshopWedrop që fitohet nga klienti do të aktivizohet automatikisht në llogarinë e klientit dhe do të jetë i vlefshëm për një periudhë 60 ditore duke filluar nga data e aktivizimit.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar