Hyr
4.6
2019-05-01

Hapat për të pasur trupin e ëndrrave tuaja në verë

Pranvera ka lulëzuar dhe vera po afron, prandaj është koha që të rifilloni palestrën për të mbajtur trupin në formë!

Këtë verë, niseni fitnesin duke rifreskuar garderobën tuaj!

EshopWedrop është këtu për t’ju sjellë garderobën e re të fitnesit drejt e në shtëpinë tuaj! Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara në Europë & SHBA dhe merrni pakon tuaj të fitnesit në Shqipëri! Përfitoni nga ofertat më të mira online dhe për të kursyer edhe më tepër në çmimin e transportit, përdorni EshopWedrop për të marrë porositë online në Shqipëri, për tarifa transporti që fillojnë nga vetëm 1080 Lekë!

Mjaftojnë disa klikime dhe blerjet tuaja online ju dorëzohen në Shqipëri!

Si funksionon EshopWedrop?

• Blini nga dyqanet tuaja të preferuara online në Europë, SHBA dhe së shpejti në Azi.

• Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, shënoni adresën tuaj postare EshopWedrop.

• Të tjerat lijani në dorë EshopWedrop! Ne jua dorëzojmë pakot në adresën që ju dëshironi.

Regjistrohuni sot dhe përfitoni dërgesën tuaj të parë EshopWedrop FALAS! *(aplikohen Termat & Kushtet)

Blerje të mbara
Ekipi EshopWedrop

*Termat dhe Kushtet:

Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, regjistrohuni sot për t’u pajisur me adresat tuaja personale postare EshopWedrop. Ulja për transportin falas nga EshopWedrop do të aktivizohet automatikisht dhe është e vlefshme për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga momenti kur ju do të pajiseni me adresat tuaja postare EshopWedrop).

Kjo ulje është e vlefshme për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar