Hyr
4.6
2019-03-27

Gjuetia e vezëve të Pashkëve!

Blini në Europë dhe SHBA – Merrini pakot në vendin tuaj!

Urime! Sapo keni gjetur vezën e fshehur të Pashkëve!

I keni filluar tashmë përgatitjet për festën e Pashkëve?

Pashkët po afrojnë, kështu që nxitoni të filloni më herët blerjet online!

Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara në Europë dhe SHBA dhe merrini dhuratat e Pashkëve në vendin tuaj me një çmim të ulët transporti!

Si funksionon:

• Blini nga dyqanet tuaja të preferuara online në Europë dhe SHBA.
• Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, shënoni adresën tuaj personale postare EshopWedrop.
• Me të tjerat merret EshopWedrop! Ne jua dorëzojmë dhuratat e Pashkëve në adresën që ju dëshironi ose në një nga pikat tona të shpërndarjes në vendin tuaj!

OFERTË EKSKLUZIVE - Regjistrohuni sot dhe EshopWedrop ju ofron dërgesën tuaj të parë FALAS, tamam në kohë për blerjet e Pashkëve* (aplikohen Termat & Kushtet).

Nisni sot udhëtimin tuaj të blerjeve online!

Blerje të mbara,
Ekipi EshopWedrop

*Termat dhe Kushtet:
Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, regjistrohuni sot dhe pajisuni me adresën tuaj personale postare EshopWedrop. Promocioni i çmimit të transportit falas për dërgesën do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë i vlefshëm për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga çasti kur ju pajiseni me adresat postare EshopWedrop).

Kjo ulje është e vlefshme për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 Albanian Lek dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar