Hyr
4.6
2018-03-28

GDPR – Deklaratë mbi rregulloren e përgjithshme të mbrojtjes së të dhënave

EshopWedrop është i përkushtuar për të siguruar të gjitha të dhënat, duke përfshirë dhe ato që lidhen me klientët dhe furnizuesit e tij, të mbahen në një mjedis të sigurtë në mënyrë që të përputhen me legjislacionin lokal dhe atë të BE-së për mbrojtjen dhe trajtimin e të dhënave.

Duke ditur se legjislacioni i ri i GDPR hyn në fuqi më 25 maj 2018, Xpediator dhe nëndegët e tij po ndërmarrin hapa për të siguruar përputhshmërinë dhe duan t’i sigurojnë klientët dhe  furnizuesit se procedurat dhe sistemet tona të qëndrueshme do të vazhdojnë të mbrojnë të dhënat e tyre konfindenciale.
 

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar