Hyr
4.6
2019-05-01

Guida e blerjeve të modës

E keni vënë re që markat tuaja të preferuara shesin produkte më të lira jashtë shtetit, sidomos ato të modës?

Tashmë ju mund të blini nga çdo markë, si Levis, Top Shop, Ted Baker, Victoria Secret, Hugo Boss, Ralph Lauren dhe shumë të tjera dhe ne jua dorëzojmë porositë nga SHBA-ja & Europa drejt e në Shqipëri!

Ja si funksionon:

EshopWedrop është partneri juaj personal i blerjeve online që dorëzon porositë tuaja nga çdo dyqan online në Europë dhe SHBA drejt e në Shqipëri. Mjafton të ndiqni këto 3 hapa të thjeshtë:

  • Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara online në SHBA dhe Europë.
  • Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, përdorni adresën tuaj personale EshopWedrop (të cilën mund ta gjeni në llogarinë tuaj EshopWedrop, pasi të jeni regjistruar).
  • EshopWedrop jua dorëzon pakot në adresën tuaj, ose ju mund ta tërhiqni pakon tuaj në njërën nga pikat tona të shpërndarjes në Shqipëri.

Ofertë ekskluzive – Regjistrohuni sot dhe përfitoni dërgesën e parë EshopWedrop FALAS* (aplikohen Termat & Kushtet)

Nisni sot udhëtimin tuaj të blerjeve online!

Blerje të mbara,
Ekipi EshopWedrop

*Termat dhe Kushtet:

Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, regjistrohuni sot për t’u pajisur me adresat tuaja personale postare EshopWedrop. Ulja për transportin falas nga EshopWedrop do të aktivizohet automatikisht dhe është e vlefshme për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga momenti kur ju do të pajiseni me adresat tuaja postare EshopWedrop).

Kjo ulje është e vlefshme për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar