Hyr
4.6
2021-03-01

EshopWedrop: Dhurata e Pashkëve!

Pranvera po afron, dhe bashkë me të, edhe një nga pushimet tona të parapëlqyera – Pashkët!

Përgatitjet për Pashkët mund të jenë rraskapitëse! Prandaj, ne duam të shpërblejmë të gjitha planet dhe blerjet tuaja me diçka tërheqëse!

Me rastin e Pashkëve, keni mundësinë të fitoni kupona me vlerë 20$ nga Amazon. Ato mund t’i përdorni për të qerasur veten ose të dashurit tuaj pas Pashkëve! Oferta jonë e Pashkëve zgjat në periudhën 01/03/21 – 31/03/21!

Ftojmë të gjithë klientët tanë për të dhënë detajet e tyre FALAS* në Shorteun e Çmimit për të fituar një kupon me vlerë 20$ nga Amazon! Që hyrja juaj të jetë e vlefshme – mjafton t’i bëni Like faqes tonë në Facebook dhe Tag një miku!

Nuk keni një profil EshopWedrop?

Krijimi i profilit është mjaft i thjeshtë, regjistrohuni sot dhe përfitoni nga transporti ndërkombëtar  për t’i marrë pakot tuaja më thjeshtë gjatë këtyre Pashkëve! – Klikoni këtu! 

Për të mësuar më shumë mbi EshopWedrop dhe shërbimet tona, klikoni këtu! 

Shfrytëzoni që sot adresat tuaja personale EshopWedrop FALAS!

EshopWedrop është një shërbim transporti që ndihmon në dorëzimin e porosive online nga dyqanet në Mbretërinë e Bashkuar, SHBA, dhe Europë, në vendin tuaj, me një kosto mjaft të leverdisshme!

Mos u shqetësoni, nuk i kemi harruar klientët tanë aktualë këtë pranverë – duam t’ju shpërblejmë edhe juve këtë muaj!

Klientët aktualë do të vazhdojnë të përfitojnë nga heqja e tarifave të importeve – kjo do të thotë se EshopWedrop e ka bërë më të lehtë procesin e dorëzimit të mallrave!

Është shumë e thjeshtë – Porositni online nga dyqanet tuaja të preferuara jashtë shtetit; dhe me të tjerat do të merremi ne!

Na ndiqni në mediat sociale për ofertat më të fundit me rastin e Pashkëve!

 

Blerje të këndshme për Pashkët!

Ekipi EshopWedrop

 

Termat & Kushtet*

Fituesi do të përzgjidhet në mënyrë të rastësishme më 1 prill 2021. Kjo garë nuk sponsorizohet dhe nuk është e lidhur me Facebook. Pjesëmarrësit duhet të jenë mbi 18 vjeç. Fituesi do të kontaktohet brenda një kohe të shkurtër pas shorteut. Çmimi është në dollarë amerikanë (USD).

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar