Hyr
4.6
2020-10-28

E Premtja e Zezë - Porositni 5, paguani 4!

Më 27 Nëntor është E Premtja e Zezë, eventi më i madh vjetor i blerjeve online!

A e dini se dyqanet tuaja të preferuara online, si Amazon, eBay, Allegro, Zalando dhe shumë të tjerë, do të ofrojnë uljet më të mëdha të vitit, jo vetëm për një ditë, por përgjatë gjithë muajit Nëntor!

Mos prisni deri ditën e fundit... Bëni listën e blerjeve dhe kërkoni çdo ditë për uljet e çmimeve!

Kurseni në koston e transportit!
EshopWedrop ju dorëzon të gjitha pakot e Të Premtes së Zezë nga Europa & SHBA-ja në Shqipëri, për kosto transporti që fillojnë nga vetëm 1280 Lekë!

Ofertë speciale – Porositni 5, paguani 4!

Për të festuar të Premten e Zezë, për çdo pako të pestë që porositni me EshopWedrop, ne jua dorëzojmë pakon e fundit FALAS (aplikohen Termat & Kushtet)!

Vizitoni profilin tuaj EshopWedrop sot dhe aksesoni adresat e blerjeve këtu.
Nuk keni ende një llogari EshopWedrop? Regjistrohuni FALAS këtu.

*Termat & Kushtet

Për çdo 5 pako të marra dhe të procesuara në Magazinat e Origjinës EshopWedrop gjatë periudhës së fushatës, pakoja e fundit do t’ju dorëzohet falas në vendin tuaj pa tarifë transporti, ofertë e vlefshme për vlerën e tarifës së transportit deri në 10€. Kodi promocional me uljen për pakon e pestë do të aktivizohet automatikisht në profilin tuaj kur të procesohet pakoja e pestë, dhe nuk kërkohen veprime shtesë nga ana juaj.

Kodi promocional është i vlefshëm për 30 ditë nga data e aktivizimit (data e aktivizimit është data kur pakoja e pestë është marrë dhe procesuar në Magazinat e Vendeve të Origjinës EshopWedrop).

Ka një numër maksimal prej 3 kodesh promocionale për çdo llogari klienti (pasi pakoja e 15-të të jetë marrë dhe procesuar gjatë periudhës së fushatës, nuk do të ketë më kode promocionale të aplikuara për të njëjtën llogari klienti).

Fushata promocionale është nga data 1 Nëntor 2020, deri më 15 dhjetor 2020, që do të thotë se vetëm pakot e marra dhe të procesuara në Magazinat e Origjinës EshopWedrop gjatë kësaj periudhe, do të merren parasysh dhe numërohen për të aktivizuar kodet promocionale.

Ulja e kodit promocional është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit EshopWedrop dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje dhe promocione të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar