Hyr
4.6
2019-07-03

Dhuratë vere – Fitoni një set për përgatitjen e pijeve

Tashmë ju mund të blini jashtë shtetit dhe t’i merrni pakot tuaja në Shqipëri!
EshopWedrop dorëzon porositë tuaja online nga Amerika & Europa në Shqipëri!

  • Bëhuni pjesë e EshopWedrop - Hapni sot FALAS llogarinë tuaj EshopWedrop.
  • Blini në të gjithë botën - Blini nga çdo dyqan online në Amerikë & Europë, pavarësisht nëse ofrojnë apo jo transport për në Shqipëri.
  • Dorëzimi i pakove - EshopWedrop jua dorëzon pakot në Shqipëri, për kosto transporti që fillojnë nga vetëm 1080 Lekë!

Krijoni sot FALAS llogarinë tuaj EshopWedrop!

Dhuratë vere – Fitoni një set për përgatitjen e pijeve - Termat & Kushtet:

  • Për të marrë pjesë në garë, vizitoni faqen e Facebook dhe/ose Instagram të EshopWedrop dhe ndiqni hapat e nevojshëm.
  • Gara përfundon më 31/07/2019. Fituesi do të përzgjidhet në mënyrë të rastësishme dhe do të shpallet më 02/08/2019.
  • Të gjitha fotot e përdorura janë vetëm për qëllime ilustrimi. Produkti real mund të jetë i ndryshëm, në varësi të variacionit.
  • Kjo garë nuk është sponsorizuar, mbështetur apo administruar nga, apo në bashkëpunim me Facebook/Instagram.

Krijoni sot FALAS llogarinë tuaj EshopWedrop!

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar