Hyr
4.6
2019-12-04

Dhurata më fantastike për Krishtlindjet 2019

Dëshironi t’i bëni dikujt një dhuratë të veçantë për Krishtlindjet?
Si mendoni për një çantë të re luksoze, të cilësisë më të lartë britanike, prodhuar nga Cambridge Satchel Company?

Nëse ecni në rrugët e Londrës, apo të çdo qyteti piktoresk, do të vini re se këto çanta janë mjaft popullore dhe preferohen nga shumë njerëz! Ekzistojnë modele nga më të ndryshmet, si çanta me rrip të gjatë, çanta dore me rrip të shkurtër apo çanta shpine, në ngjyrat më tërheqëse, për të kënaqur shijet dhe kërkesat e të gjithëve!

Çfarë i bën këto çanta kaq të veçanta? Cambridge Satchel Company është një kompani prodhuese britanike e ndodhur në Kembrixh, Mbretëri e Bashkuar, dhe stili i çantave të saj është frymëzuar nga atmosfera prestigjioze e Universitetit të Kembrixhit!! Luksoze, të sofistikuara dhe cilësore, janë fjalët që përshkruajnë më së miri çantat e kësaj marke të mirënjohur!

Dëshironi t’i jepni stilit tuaj një elegancë britanike?
Ofertë për një kohë të kufizuar – Porositni një çantë sot dhe përfitoni 20% ulje!*

Ja si funksionon:

  • Blini online nga Cambridge Satchel Company.
  • Pasi të keni kryer blerjen në faqen online, shënoni kodin promocional ESWD20 për të përfituar 20% ulje për çantën e zgjedhur.
  • Përdorni adresën tuaj personale EshopWedrop për të marrë në dorëzim çantën në Shqipëri.

Gëzuar!

Termat dhe Kushtet:

*Ulja 20% është e vlefshme nga 4 dhjetori 2019 deri më 12 dhjetor 2019, ora 23:59. Ulja mund të përdoret për të gjitha çantat, përveç The Doctors, Sophie Bags and Trunks. Për të përfituar uljen, duhet vendosur kodi promocional ESWD20. Kjo ulje nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga Cambridge Satchel Company.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar