Hyr
4.6
2020-06-17

EDee – Sistem i ri për dërgesa automatike!

Ka mbërritur sistemi më i ri nga EshopWedrop për automatizimin e dërgesave!!

Ju prezantojmë EDee!

EDee është e risia më e fundit në rrjetin EshopWedrop dhe është krijuar enkas për ta bërë edhe më të thjeshtë përvojën tuaj të blerjeve online!

Çfarë është EDee?

EDee është sistemi ynë i ri për dërgesa automatike që ju jep mundësinë të merrni porositë online pa qenë nevoja të hyni në llogarinë tuaj EshopWedrop.

Si funksionon EDee?

EDee e bën të gjithë punën për ju.

Tashmë mjafton të hyni në llogarinë tuaj personale EshopWedrop vetëm një herë, dhe të zgjidhni paraprakisht të gjitha veçoritë e llogarisë që i dëshironi të automatizuara.

Nëse vendosni të aktivizoni EDee, ne do t’i realizojmë dhe dërgojmë porositë tuaja të ardhshme duke u bazuar në preferencat që keni zgjedhur në llogarinë tuaj personale EshopWedrop.

Doni të bëheni pjesë që sot?

  • Blini online nga Europa & SHBA-ja dhe përdorni EshopWedrop për dorëzimin e pakove në Shqipëri.
  • Aktivizoni EDee në llogarinë tuaj personale EshopWedrop.
  • EDee do të kujdeset për dorëzimin e automatizuar të porosive tuaja.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar