Hyr
4.6
2018-08-06

Blini nga Mbretëria e Bashkuar – Merrini pakot në Shqipëri

Blini nga Mbretëria e Bashkuar – Merrini pakot në Shqipëri

Dyqanet online në Mbretërinë e Bashkuar ju ofrojnë artikujt më cilësorë për çmime shumë konkurruese. I vetmi problem është mungesa e mundësive të shpërndarjes dhe/ose kostot e larta të transportit për në Shqipëri…

Por jo më! EshopWedrop është këtu për t’jua lehtësuar blerjet nga dyqanet online angleze!

Blini nga Asos, Amazon, Topshop, Ebay, Sports Direct, John Lewis dhe shumë dyqane të tjera online dhe EshopWedrop jua dorëzon pakot nga Mbretëria e Bashkuar drejt e në Shqipëri me kosto shumë të lira transporti!

Ja si funksionon:

•  Blini nga dyqanet tuaja të preferuara në Mbretërinë e Bashkuar.

•  Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, shënoni adresën tuaj personale postare EshopWedrop.

•  Të tjerat lijani në dorë EshopWedrop! Ne jua dorëzojmë pakot në një adresë të zgjedhur nga ju ose në njërën nga pikat e shumta të shpërndarjes në Shqipëri.

Të blesh në Mbretërinë e Bashkuar është më e lehtë se kurrë!
Udhëtimi juaj i blerjeve online fillon tani! Shijojeni!

OFERTË EKSKLUZIVE – Regjistrohuni sot dhe përfitoni transportin FALAS për dërgesën tuaj të parë nga EshopWedrop* (aplikohen Termat & Kushtet)

Për të zbuluar më shumë për shërbimin, klikoni KËTU

Blerje të mbara,
Ekipi EshopWedrop

* Termat dhe Kushtet:

Për t’u kualifikuar për transportin falas për dërgesën tuaj nga EshopWedrop, regjistrohuni sot dhe pajisuni me adresën tuaj personale postare EshopWedrop. Promocioni i transportit falas për dërgesën tuaj do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë i vlefshëm për një muaj duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga çasti kur ju pajiseni me adresat postare EshopWedrop).

Ky promocion është i vlefshëm për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 Lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar