Hyr
4.6
2018-08-06

Blini nga Italia – Merrini pakot në Shqipëri

Blini nga Italia – Merrini pakot në Shqipëri

Dyqanet online në Itali ju ofrojnë artikujt më cilësorë për çmime shumë konkurruese. I vetmi problem është mungesa e mundësive të shpërndarjes dhe/ose kostot e larta të transportit në Shqipëri…

Por jo më! EshopWedrop është këtu për t’jua lehtësuar blerjet nga dyqanet online italiane!

Blini nga Amazon, Italy, Zalando, Nike, Bonprix, Pixmania dhe shumë dyqane të tjera online dhe EshopWedrop jua dorëzon pakot nga Italia drejt e në Shqipëri me kosto shumë të lira transporti!

Ja si funksionon:

• Blini nga dyqanet tuaja të preferuara në Itali.

• Pasi të keni përfunduar blerjet në faqet e dyqaneve online, shënoni adresën tuaj personale postare EshopWedrop.

• Të tjerat lijani në dorë EshopWedrop! Ne jua dorëzojmë pakot në një adresë të zgjedhur nga ju ose në njërën nga pikat e shumta të shpërndarjes në Shqipëri.

Të blesh në Itali është më e lehtë se kurrë!
Udhëtimi juaj i blerjeve online fillon tani! Shijojeni!

Për të zbuluar më shumë për shërbimin, klikoni KËTU

Blerje të mbara,
Ekipi EshopWedrop

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar