Hyr
4.6
2019-08-21

Blini – Merrni pakot – Shpërblehuni!

Mirësevini në Programin e Shpërblimit EshopWedrop

Programi i ri i shpërblimit Drops të EshopWedrop ka mbërritur më në fund!!
Programi ynë Drops i Pikëve të Shpërblimit është krijuar me qëllimin për t’ju falenderuar që keni zgjedhur EshopWedrop për dorëzimin e porosive tuaja online.

Çfarë është Programi Drops i Shpërblimit? Na lini t’jua shpjegojmë!

Programi ynë i Shpërblimit ju jep mundësinë të grumbulloni pikë shpërblimi (Reward Drops) për çdo pako që porositni, të arrini një status premium nëpërmjet pikëve të statusit (Status Drops) dhe t’i konvertoni pikët e fituara në oferta, kupona dhe zbritje të ndryshme, që mund t’i përdorni për porositë tuaja online.

Në varësi të numrit të Pikëve të Shpërblimit që do të grumbulloni, ju do të ngriheni në një status më të lartë!

Shihni më poshtë si të arrini secilin status!

Doni të filloni sot?

  • Blini online nga Europa & SHBA-ja dhe përdorni EshopWedrop për dorëzimin e pakove në Shqipëri.
  • Për çdo pako që porosisni, EshopWedrop ju shpërblen me Drops.
  • Kur të keni arritur statusin Gold ose Platin, ju lutem kontaktoni shërbimin tonë ndaj klientit për të marrë kuponat ekskluzivë nga Amazon!

Keni kryer një porosi online duke përdorur shërbimin e transportit EshopWedrop në 5 muajt e fundit?

Nëse bëheni sot pjesë e Programit tonë të Shpërblimit, ju mund të fitoni pikë për pakot që keni porositur në 5 muajt e fundit, para se të bëheshit anëtar i programit.

Bëhuni që sot anëtar i Programit Drops të Shpërblimit për të marrë shpërblimet tuaja nga viti 2019! 

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar