Hyr
4.6
2021-04-04

Blini jashtë shtetit! Merrini pakot në Shqipëri!

Markat dhe dyqanet tuaja të preferuara nuk kryejnë dërgesa në Shqipëri? EshopWedrop është këtu për të hapur dyert drejt dyqaneve tuaja të preferuara online në të gjithë botën!

Ne jemi këtu për t’i bërë blerjet online sa më të lehta! Ne dëshirojmë që ta bëjmë përvojën tuaj të blerjeve online sa më pak stresuese! Me anë të shërbimit tonë, ju keni mundësinë të blini online nga markat më të mira në të gjithë botën!

Si funksionon?

Është mjaft e thjeshtë!

  1. Krijoni një profil duke klikuar këtu në faqen tonë! Na informoni rreth zakoneve tuaja të blerjes në mënyrë që ne t’i përshtatemi sa më mirë nevojave tuaja individuale.
  2. Verifikoni llogarinë tuaj! – Provoni se jeni një person real në mënyrë që të aksesoni adresat ndërkombëtare të blerjes dhe të mund të fitoni pikë! Kemi krijuar një video të posaçme për t’ju orientuar në këtë proces. 
  3. Së fundmi, mund të kryeni blerje online, të shfrytëzoni adresat personale të blerjeve dhe do të përfitoni dërgesën e pakos së parë FALAS*!

Dërgesa - Këshillë!

Pasi të keni kryer porosinë online, ju rekomandojmë të përdorni shërbimin e gjurmimit të pakove. Në këtë mënyrë, mund të ndiqni rrugën e pakos tuaj në çdo hap, deri sa të mbërrijë në derën tuaj! 

 

Për të mësuar më shumë mbi EshopWedrop dhe shërbimet tona, klikoni këtu

 

Na ndiqni në mediat sociale për ofertat dhe zhvillimet më të fundit në shërbimet tona!

 

Blerje të këndshme!

Ekipi EshopWedrop

 

Termat & Kushtet*

*Për t’u kualifikuar për dërgesën FALAS nga EshopWedrop, verifikoni sot identitetin tuaj dhe aksesoni adresat tuaja postare EshopWedrop. Ulja për dërgesën FALAS nga EshopWedrop do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë e vlefshme për një muaj që nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga momenti kur aksesoni adresat tuaja postare EshopWedrop). Kjo ulje është e vlefshme vetëm për tarifat EshopWedrop deri në vlerën 1500 Lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar