Hyr
4.6
2019-09-09

Bëhuni gati për të blerë me EshopWedrop

Blini online nga Europa & SHBA-ja – Merrini blerjet tuaja online drejt e në Shqipëri!

Mirësevini sërish! Ju mbetet edhe një hap i fundit para se të mund të përdorni EshopWedrop!
Mjafton të verifikoni llogarinë tuaj. Procesi i identifikimit na ndihmon për të parandaluar mashtrimet dhe për të siguruar që pakot tuaja të dorëzohen të sigurta në çdo kohë!

Ofertë për një kohë të kufizuar – Përfundoni sot procesin e regjistrimit dhe përfitoni dërgesën e parë EshopWedrop FALAS*!

Nuk jeni i sigurt se cila është mundësia më e mirë e verifikimit për ju?
Shihni më poshtë mundësitë e disponueshme dhe zgjidhni atë që ju përshtatet më tepër:

Blini online nga dyqanet tuaja të preferuara europiane dhe amerikane, si Amazon, Ebay, Asos, Gap, Sports Direct, Zalando dhe shumë të tjera dhe EshopWedrop do t’jua dorëzojë pakot në Shqipëri!

*Termat dhe Kushtet:
Për t’u kualifikuar për dërgesën falas nga EshopWedrop, verifikoni sot identitetin tuaj dhe zbuloni adresat personale postare EshopWedrop. Oferta për transportin falas nga EshopWedrop do të aktivizohet automatikisht dhe do të jetë e vlefshme për një muaj, duke filluar nga aktivizimi i llogarisë tuaj (që nga çasti kur ju zbuloni adresat tuaja postare EshopWedrop). Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për tarifat e transportit deri në vlerën 1500 lekë dhe nuk mund të përdoret e bashkangjitur me ulje të tjera të ofruara nga EshopWedrop.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar