Hyr
4.6
2018-05-22

Barbekju me ulje çmimi

Sezoni i barbekjuve po afron shpejt dhe asgjë nuk shkon më shumë se një birrë e ftohtë e shoqëruar me një biftek ose hamburger, të pjekur mirë në zgarë.
Por ka shumë mundësi që barbekjuja në oborrin tuaj të jetë vjetëruar dhe të investoni në një të re mund të jetë punë lodhëse dhe e shtrenjtë.

Për fatin tuaj të mirë, EshopWedrop ka gjetur disa nga ofertat më të mira për zgarat barbekju për t’ju ndihmuar që të blini diçka cilësore duke kursyer para!
Kontrolloni ofertat më të mira për zgara duke klikuar më poshtë:

UK

ITALY

Amazon

Amazon

Argos

Ilmondodel barbecue

Ebay

Ebay

Wayfair

Eprice

BBQ world

Monclick

Tesco

Mano mano

Real

 

Very

 

Nuk jeni ende anëtar i EshopWedrop?
Mësoni si funksionon EshopWedrop dhe klikoni KËTU për të krijuar profilin tuaj.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar