Hyr
4.6
2019-11-26

Kalendari i Pritjes së Krishtlindjeve 2019

Numërimi zyrtar deri në ardhjen e Krishtlindjeve ka filluar dhe me anë të Kalendarit EshopWedrop ju mund të numëroni ditët dhe të keni shansin të fitoni nga një dhuratë çdo ditë!

Si funksionon Kalendari i Pritjes?

Plot 25 dhurata ju presin dhe ju mund të fitoni nga një çdo ditë!
Mjafton të hyni në llogarinë tuaj personale EshopWedrop dhe të hapni dritaren e Kalendarit të Pritjes! Nuk keni ende një llogari EshopWedrop? Mund ta hapni atë falas dhe shumë lehtë. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe ndiqni udhëzimet

Çfarë mund të fitoj?

  1. Kupona për dhurata elektronike nga Amazon

A do t’i thonit jo një kuponi $5 apo $10 nga Amazon? EshopWedrop ju jep mundësinë të fitoni kupona për dhurata elektronike nga Amazon, të cilat mund t’i përdorni kur blini online nga SHBA-ja dhe më pas t’i merrni pakot në vendin tuaj! Nëse keni një llogari EshopWedrop, ju do të keni mundësinë të aksesoni Kalendarin e Pritjes dhe të gjeni kodet e kuponave dhuratë nga Amazon, deri më 31 dhjetor 2019.
Nuk keni ende një llogari EshopWedrop? Mund ta hapni atë falas dhe shumë lehtë. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe ndiqni udhëzimet.

  1. Pikë Shpërblimi Drops

Pikët e Shpërblimit po ju presin prapa dritares! Mund të bëheni pjesë e programit falas dhe të fitoni! Ju mund t’i përdorni pikët e grumbulluara në momentin e pagesës së transportit nga Europa dhe SHBA-ja! Pikët e Shpërblimit do të shtohen automatikisht në llogarinë tuaj, nëse jeni bërë pjesë e Skemës së Pikëve Drops.
Nuk jeni ende pjesë e Skemës së Shpërblimit Drops? Mund ti bashkoheni skemës falas dhe shumë lehtë. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe ndiqni udhëzimet.

  1. Këngë Krishtlindjesh

E kujt nuk i pëlqejnë këngët e Krishtlindjeve? Hapni derën dhe zhytuni në atmosferën e festave! Çdo melodi mund të kthehet në këngën tuaj të preferuar këtë vit!

KËSHILLË! Ekziston një shans i garantuar që çdo person të fitojë nga një dhuratë çdo ditë, prandaj mos harroni të kontrolloni çdo ditë nëse jeni fitues!
Për t’u bërë pjesë e Kalendarit të Pritjes që të keni shansin për të fituar një dhuratë, duhet të zotëroni një llogari EshopWedrop të aktivizuar. Nëse nuk jeni ende anëtar, ju mund të krijoni që sot një llogari, falas dhe shumë thjeshtë. Mjafton të klikoni në linkun e mëposhtëm dhe ndiqni udhëzimet.

Gëzuar Krishtlindjet!
Ekipi EshopWedrop

Termat & Kushtet ​​​​​​​

  1. Nga 1 deri më 25 Dhjetor, çdo përdorues i regjistruar dhe i identifikuar, do të ketë një shans në ditë për të fituar një kupon elektronikë dhuratë (e-voucher) nga Amazon, Pikë Shpërblimi Drops ekstra, ose të dëgjojë një këngë Krishtlindjesh, duke u bërë pjesë e Kalendarit të Pritjes EshopWedrop.
  2. Për të përfituar Pikët e Shpërblimit ekstra, duhet të bëheni pjesë e Skemës së Shpërblimit Drops të EshopWedrop brenda 6 ditëve (144 orëve) pas fitimit të dhuratës.
  3. Çdo kupon elektronikë dhuratë nga Amazon, do të jepet në përputhje me Termat & Kushtet e aplikueshme të Amazon dhe mund të tërhiqet në faqen përkatëse të Amazon. Të gjitha kuponat elektronikë nga Amazon që janë fituar, do të afishohen në llogarinë tuaj personale EshopWedrop, deri më 31 Dhjetor 2019.
  4. Përdoruesit e paregjistruar në EshopWedrop, duhet të kenë krijuar një llogari EshopWedrop për të përfituar dhuratat e tyre.
  5. Përdoruesit e regjistruar që nuk kanë identifikuar ende llogarinë, duhet të përfundojnë procesin e identifikimit të llogarisë së tyre EshopWedrop, në mënyrë që të aktivizohen dhuratat.

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar