Hyr
4.6
Çfarë të blini për muajin maj – Ofertat më të mira
15-05-2020
Çfarë të blini për muajin maj – Ofertat më të mira
Ne e duam pranverën për shumë arsye, por mbi të gjitha sepse moti ngrohet, nis gjelbërimi dhe është një kohë e përkryer për fillime të reja! Është një shans i ri për të...
Blerje gjatë koronavirusit? Ja pse duhet të mendoheni sërish.
15-05-2020
Blerje gjatë koronavirusit? Ja pse duhet të mendoheni sërish.
Jetët tona kanë ndryshuar shumë gjatë kësaj pranvere… Rutinat tona të përditshme duket se kanë ndalur dhe ne po presim t’i rikthehemi jetës normale dhe të jemi në gjendje të dalim...
Pengesa në transport për shkak të COVID-19
29-04-2020
Pengesa në transport për shkak të COVID-19
Për shkak të situatës së krijuar, të gjitha fluturimet tregtare drejt Shqipërisë dhe nga Shqipëria, janë pezulluar deri në një njoftim të mëtejshëm, si rezultat i përhapjes...
Oferta – Mobilje për kopshte, lojëra në natyrë dhe pajisje për mirëmbajtjen e kopshtit
27-04-2020
Oferta – Mobilje për kopshte, lojëra në natyrë dhe pajisje për mirëmbajtjen e kopshtit
Përveç kujdesit të madh që duhet të tregojmë për shëndetin tonë fizik, është gjithashtu e rëndësishme t’i kushtojmë vëmendjen e duhur shëndetit mendor. Në...
0% TVSH për të gjithë artikujt për bebe dhe fëmijë
14-04-2020
0% TVSH për të gjithë artikujt për bebe dhe fëmijë
Doni të kurseni para në produktet për bebe dhe fëmijë? Në Mbretërinë e Bashkuar, qeveria ndihmon çdo familje, pavarësisht të ardhurave, për të qenë në gjendje t’u...
Koha për të eksploruar tregje të reja online
14-04-2020
Koha për të eksploruar tregje të reja online
Sa herë ju ka qëlluar që nuk mund të blini dot artikujt tuaj të preferuar sepse janë të disponueshëm vetëm në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar apo vende të tjera europiane? Ofertat më...
Blerjet ndërkombëtare tashmë më të lehta!
14-04-2020
Blerjet ndërkombëtare tashmë më të lehta!
Sa herë ju ka qëlluar që nuk mund të blini dot artikujt tuaj të preferuar sepse janë të disponueshëm vetëm në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar apo vende të tjera europiane? Ofertat më...
Blerjet online nuk ndalojnë në Shqipëri!
14-04-2020
Blerjet online nuk ndalojnë në Shqipëri!
Sa herë ju ka qëlluar që nuk mund të blini dot artikujt tuaj të preferuar sepse janë të disponueshëm vetëm në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar apo vende të tjera europiane? Ofertat më...
Mënyrë e lirë dhe e thjeshtë për të blerë jashtë shtetit
14-04-2020
Mënyrë e lirë dhe e thjeshtë për të blerë jashtë shtetit
Sa herë ju ka qëlluar që nuk mund të blini dot artikujt tuaj të preferuar sepse janë të disponueshëm vetëm në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar apo vende të tjera europiane? Është...

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Magazinës tonë të re në Frankfurt!
Magazinës tonë të re në Frankfurt!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar