Hyr
4.6
Ofertat pranverë – verë 2018
03-05-2018
Ofertat pranverë – verë 2018
Vera po afron dhe bashkë me të vjen edhe lista e uljeve të sezonit pranverë – verë nga gjithë dyqanet e mëdha në Mbretërinë e Bashkuar dhe Itali! Çdo të thotë kjo për...
GDPR – Deklaratë mbi rregulloren e përgjithshme të mbrojtjes së të dhënave
28-03-2018
GDPR – Deklaratë mbi rregulloren e përgjithshme të mbrojtjes së të dhënave
EshopWedrop është i përkushtuar për të siguruar të gjitha të dhënat, duke përfshirë dhe ato që lidhen me klientët dhe furnizuesit e tij, të mbahen në një mjedis të sigurtë në mënyrë që të përputhen me legjislacionin lokal dhe atë të BE-së për mbrojtjen...
Si funksionon EshopWedrop?
14-03-2018
Si funksionon EshopWedrop?
Mbase ju e dini tashmë se çfarë ofron ky shërbim, ose ndoshta sapo jeni informuar se mund të blini online jashtë shtetit dhe pakot t’i merrni në Shipëri dhe doni të dini më shumë mbi...
EshopWedrop vjen në Shqipëri
07-03-2018
EshopWedrop vjen në Shqipëri
07.03.2018 Pasi Albanian Courier mori ekskluzivitetin e EshopWedrop Albania, ne kemi kënaqësinë të njoftojmë se sot ka nisur shërbimi i EshopWedrop. EshopWedrop është një shërbim ndërkombëtar online i shpërndarjes së dërgesave i cili operon në...

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Blini nga Franca – Merrini pakot në Shqipëri!
Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar