Hyr
4.6
2020-08-03

0% TVSH për artikujt shkollorë

Po ju stresojnë blerjet e artikujve shkollorë?

Këtë vit, ju mund të përfitoni nga 0% TVSH për blerjen online të artikujve shkollorë nga Mbretëria e Bashkuar!
Blini online gjithçka që kanë nevojë fëmijët tuaj dhe EshopWedrop do t’jua dorëzojë pakot në shtëpi për kosto transporti që fillojnë nga vetëm 1080 Lekë!

  • Blini online nga Europa ose SHBA-ja.
  • Përdorni adresën EshopWedrop pas përfundimit të blerjeve në faqet online.
  • Ne do të merremi me dorëzimin e pakos tuaj.

Bëhuni pjesë e EshopWedrop FALAS, duke klikuar këtu

Pavarësisht nëse do të blini gjithçka nga e para apo vetëm një pjesë, ne kemi krijuar për ju një listë të artikujve thelbësorë shkollorë, e cila ndahet sipas klasave, nga kopshti deri në gjimnaz, dhe ju ndihmon për të kursyer kohë dhe para!

Kopshti

Shkolla fillore

Shkolla nëntëvjeçare dhe të mesme

Artikuj shtesë

Pavarësisht nëse do të kthehen në shkollë apo do të studiojnë nga shtëpia, është e rëndësishme që çdo nxënës të jetë i pajisur siç duhet për një vit të suksesshëm shkollor.

Blini artikuj shkollorë jashtë shtetit dhe EshopWedrop do t’jua dorëzojë pakot në shtëpi.
Mos harroni të përfitoni nga 0% TVSH kur blini online nga Mbretëria e Bashkuar!

  • Blini online nga Europa ose SHBA-ja.
  • Përdorni adresën EshopWedrop pas përfundimit të blerjeve në faqet online.
  • Ne do të merremi me dorëzimin e pakos tuaj.

Bëhuni pjesë e EshopWedrop FALAS, duke klikuar këtu

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar