Hyr
4.6

Çfarë është EshopWedrop?

EshopWedrop është një shërbim i zgjuar transporti që ju ndihmon në dorëzimin në Shqipëri të porosive tuaja online nga dyqanet në SHBA, Evropë apo Azi - dhe me kosto efektive!

Blini online markat tuaja te preferuara

Blini nga shitësit tuaj të preferuar në Europë (Britani të Madhe, Gjermani, Itali) SHBA dhe Azi (vjen së shpejti). Pa u shqetësuar nëse ata ofrojnë shërbimin e transportit për në Shqipëri ose jo, EshopWedrop i sjell blerjet tuaja tek ju!

Shikoni marka te tjera
Shikoni marka te tjera

Kurseni në kostot e transportit ndërkombëtar

Lajmi që prisnit! Objektet tuaja postare kanë mbërritur në magazinën tonë EshopWedrop ku ekipi ynë do të organizojë transportin e tyre në Shqipëri.

Ju do të njoftoheni me email pas mbërritjes së tyre të sigurt.

Zbulo me shume

Opsionet e shpërndarjes në pikat e shpërndarjes dhe në adresë

Urime! Objeti juaj postar ka mbërritur në Shqipëri.

Ju tashmë mund të zgjidhni një mënyrë për dorëzimin. Zgjidhni dorëzimin në adresë ose tërheqjen në një nga pikat e shpërndarjes Albanian Courier në të gjithë Shqipërinë.

Këshillë për blerjet! Ju mund të zgjidhni opsionin e kursimit, si grupimin e dërgesave të shumëfishta në një porosi të vetme dhe të përfitoni ulje në koston e shpërndarjes.

Opsione te tjera shperndarjeje

Menyrat e shperndarjes

  • Derë më derë (në adresë)
  • Tirana Flagship
  • Në pikat e shpërndarjes Albanian Courier

Adresa e Shpërndarjes

Rr. Dritan Hoxha Nd.22,

1000 Tiranë

Hapur

E Hënë - E Premte

09:00 - 17:00

E Shtunë

09:00 - 12:00

Shikoni te gjitha menyrat e shperndarjes

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

General Registration Jan 2021
General Registration Jan 2021
Ju lutemi prisni derisa ne do të vërtetojmë kodin tuaj Postar