Hyr

Çfarë është EshopWedrop?

EshopWedrop është një shërbim i zgjuar i shpërndarjes që ju ndihmon të dorëzoni porositë tuaja online nga dyqanet në SHBA, Evropë dhe Azi në Shqiperi - me kosto efektive!

Blini online markat tuaja te preferuara

 

Blini nga shitësit tuaj të preferuar në Evropë (Britani të Madhe, Gjermani, Itali) SHBA dhe Azi (vjen së shpejti). Pa u shqetesuar nese ata shperndajne ne Shqiperi ose jo, EshopWedrop i sjell ato tek ju!

Shikoni marka te tjera
Shikoni marka te tjera

Përdorni adresën tuaj personale EshopWedrop

 

Në hapin perfundimtar te blerjes, në vend që të përdorni adresën tuaj, përdorni adresën tuaj personale të dorëzimit EshopWedrop dhe numrin e referencës që merrni gjatë regjistrimit.

Shembull adrese

Please use the real UK address when shopping online, which can be found in your profile

Kelly Smith
Eshop 00725787
700 Avenue West, Skyline 120
Essex
CM77 7AA

Kurseni në kostot e transportit ndërkombëtar

 

Lajmi që prisnit! Objektet tuaja postare kanë mbërritur në magazinen tonë EshopWedrop ku ekipi ynë do të organizojë transportin e tyre në Shqiperi.

Ju do te njoftoheni me email as mberritjes se tyre te sigurt.

Zbulo me shume

Opsionet e shpërndarjes ne pikat e grumbullimit dhe dere me dere

Urime! Objeti juaj postar ka mbërritur në Shqiperi.

Ju tashme mund te zgjidhni nje menyre shperndarje. Zgjidhni dorezimin dere me dere ose terheqjen ne nje nga pikat e shperndarjes Albanian Courier ne te gjithe Shqiperine.

Keshille per blerjet! Ju mund te zgjidhni opsionin e kursimit, si kombinimi i dergesave te shumefishta ne nje porosi te vetme dhe te perfitoni ulje ne koston e shperndarjes.

Opsione te tjera shperndarjeje

Menyrat e shperndarjes

  • Dere me dere
  • Tirana Flagship
  • Ne pikat e shperndarjes Albanian Courier

Adresa e Shpërndarjes

Rr. Dritan Hoxha Nd.22,

1000 Tiranë

Hapur

E Hënë - E Premte

09:00 - 17:30

E Shtunë

09:00 - 13:00

Shikoni te gjitha menyrat e shperndarjes

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne do të vërtetojmë kodin tuaj Postar