Hyr
4.6

Programi i Shpërblimit Drops

Rreth shpërblimeve drops

Drops ka të bëjë me falënderimin dhe shpërblimin për besnikërinë tuaj. Ne e dimë se sa shumë ju pëlqen të blini në internet nga jashtë dhe t'i dorëzoni objektet tuaja postare në Albania, dhe ne besojmë se shpërblimi i besnikërisë tuaj është i rëndësishëm!

Programi ynë krejt i ri i Shpërblimeve Drops është krijuar për t'ju fuqizuar ju të grumbulloni pikët e shpërblimit dhe statusit dhe të shijoni përfitimet e tyre.

Bëhuni sot pjesë e programit të besnikërisë së EshopWedrop dhe filloni të mbledhni shpërblimet tuaja.

Bashkohuni Drops tani

Niveli i statusit Drops

Blu
0-11 Dërgesa ne vit
1 Objekti postar = 1 Statusi Drop
+ 1 Shpërblim Drop
Silver
12-99 Dërgesa ne vit
1 Objekti postar = 2 Statusi Drops
+ 2 Shpërblimet Drops
Golden
100-299 Dërgesa ne vit
1 Objekti postar = 3 Statusi Drops
+ 3 Shpërblimet Drops
Kupon Amazoni prej 5 £
Platinium
300 + Dërgesa ne vit
1 Objekti postar = 4 Statusi Drops
+ 4 Shpërblimet Drops
Kupon Amazoni prej 10 £
Bashkohuni Drops tani
Përfitimet tuaja!

Po kërkoni një arsye për të fituar Drops?

 • Shpërbleje veten

  Fitoni një status më të lartë pasi fitoni më shumë Pikë Statusi Drops. Një status më i lartë ofron shpërblime më të mëdha.

 • Përfitoni zbritje

  Konvertoni piket e shpërblimit Drops në zbritje ekskluzive për dërgimin e objekteve tuaja postare.

 • Rritni përfitimet tuaja

  Fitoni shpërblime të përmirësuara sa herë që merrni një status të ri më të lartë - më shumë pika dhe kuponë dhuratash janë duke pritur për ju.

 • Oferta të personalizuara

   

  Merrni oferta ekskluzive duke qenë një klient i privilegjuar.

Bashkohuni Drops tani
Si funksionon

Shansi për të fituar drops

EshopWedrop ju jep mundësinë për të fituar Drops me çdo objekt postar që ju porosisni. Ju mund t'i ktheni këto pikë Drops në zbritje të cilat mund të përdoren për pagesa të dërgesave nga Evropa, Sh.B.A dhe së shpejti Azia.

Eshte kaq e thjeshtë!

Për çdo objekt postar që do t'ju dorëzohet, nëse beheni pjese e Drops, do të fitoni pikë. Grumbulloni piket tuaja për të marrë shpërblime më të mira, duke i konvertuar ato në shpërblime.

Bashkohuni Drops tani

Statusi i ri i përmirësuar

Ju mund të fitoni një status të ri të permiresuar çdo vit në varësi të numrit të pikeve Drops të mbledhura. Nivelet e statusit përfshijnë Blu, Silver, Gold dhe Platinum. Sa më i lartë niveli që arrini, aq më shumë pike Drops do të fitoni për objetet postare te dorëzuara për ju. Për më tepër, për një status Gold ose Platinum do të merrni kuponë Amazon.

Statusi Drops

Disclaimer

Ju lutemi vini re se statusi juaj (Blu, Silver, Gold dhe Platinum) mund të ndryshojë çdo vit në varësi të numrit të pikeve të statusit të grumbulluar në vitin e kaluar (Janar - Dhjetor). Në fund të çdo viti, piket tuaja të Shpërblimit te fituara nuk do të skadojnë derisa të shndërrohen në zbritje dhe do të shfaqen në Deklaratën tuaj të pikave në llogarinë tuaj. Në fillim të vitit kalendarik, numri juaj i pikeve të statusit do të fillojë nga zero, megjithatë statusi juaj (Blu, Silver, Gold dhe Platinum) do të pasqyrojë numrin e pikeve të statusit të mbledhura në vitin e kaluar. Statusi juaj i arritur "Drops" do të pasqyrojë numrin e mbledhur gjatë vitit të kaluar (d.m.th. 105 pika të mbledhura në vitin 2019 do të thotë në vitin 2020 do të jeni në statusin e Arit).

Bashkohuni Drops tani

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar