Hyr
4.6

Mënyrat e shpërndarjes

Eksploroni tregje të reja

 

Blini online markat tuaja të preferuara dhe gjeni produkte të ndryshme nga një shumëllojshmëri e madhe dyqanesh në Britani të Madhe, Itali, Gjermani, SHBA dhe së shpejti ne Azi.

Zgjeroni horizontet tuaja të blerjeve duke eksploruar tregje të reja sot dhe dorëzoni pakot tuaja në Shqiperi me kosto të ulët.

Zbulo më shumë
Një shërbim global brenda vendit

Zgjidh një vend në hartë dhe eksploroni mundësitë e pafundme të blerjeve online

Itinerarët e dërgesave

Çmimet e transportit fillojnë nga 1280 Lekë!

Kontrolloni më poshtë vendet nga ku mund të porosisni si dhe ditët e nisjes dhe arritjes në Shqipëri:

Axhenda e importeve
Vendet e origjinës Ditët e nisjes Kohëzgjatja e tranzitit* Tarifa shtesë për transport ALL/kg
Franca --
SHBA E Premte 15 -20 ditë (pune) pa perfshire vonesat doganore 460
MB E Premte 15 - 20 ditë (pune) pa perfshire vonesat doganore 460
Gjermani E Premte 30 - 40 ditë (pune) pa perfshire vonesat doganore --
Italia E Premte 30 - 40 ditë (pune) pa perfshire vonesat doganore --

*Tarifat shtesë përfshijnë TVSH-në, ato përditësohen dhe publikohen në fillim të çdo muaji dhe aplikohen gjatë periudhave me kosto shumë të lartë për shkak të një krize rajonale apo globale. Zbuloni më shumë detaje këtu

Itinerarët ndërkombëtare të shpërndarjes

Si do të dëshironit të merrnit pakon tuaj?

Pasi të keni marrë njoftimin me e-mail se objekti juaj postar ka arritur në Shqipëri, ju lutem vizitoni llogarinë tuaj EshopWedrop dhe zgjidhni mënyrën e shpërndarjes që është më e përshtatshme për ju.

 

Zgjidhni një nga opsionet e shpërndarjes në dispozicion

 • Adresa Shtëpi/Punë
 • Pikat e tërheqjes
 • EshopWedrop Flagship (tërheqje në recepsion AC)

Mënyrat e shpërndarjes

 • Derë me derë
 • Tërheqje në pikat Albanian Courier në rrethe
 • Tirana Flagship (tërheqje në recepsion AC)
Llogarisni

Ju lutem vendosni të dhënat e pakos për të llogaritur çmimin e transportit. Për dërgesat nga USA aplikohet pesha volumetrike.

Tarifa e dorëzimit*:
-

Çmimet llogariten në bazë të listë çmimesh

Gjurmimi i dërgesës

Gjurmoni lehtësisht dërgesat tuaja

Thjesht shkruani numrin e objektit tuaj postar dhe kliko "Gjurmo". Sistemi do t'ju tregojë vendndodhjen aktuale të dërgesës suaj. Për lehtësinë tuaj ju mund të përdorni të dyja: numrin origjinal të gjurmimit nga dërguesi ose ID-ja e objektit postar e cila është gjeneruar nga sistemi EshopWedrop.

Përfitimet e përdorimit të EshopWedrop

Jeni duke kërkuar një arsye për të filluar përdorimin e shërbimit EshopWedrop sot?

Ne kemi 5 për ju!

 • Kosto Efektive 
  Shpërndarje ndërkombëtare duke filluar nga vetëm 1080 Lekë
 • E lehte për tu përdorur
  Më pak kohë në shpërndarje do të thotë më shumë kohë për të shijuar artikujt tuaj të rinj 
 • Më shumë zgjedhje 
  Aksesoni produkte dhe marka cilësore me çmime të ulëta
 • Gjurmoni dërgesën tuaj
  Gjurmoni me lehtësi pakot tuaja
 • Ne flasim gjuhën tuaj 
  Një shërbim global mbështetur nga një suport klienti cilësor

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

Ju lutemi prisni derisa ne të vërtetojmë kodin tuaj Postar