Hyr
4.6

Menyrat e shperndarjes

Eksploroni tregje te reja

 

Blini online markat tuaja të preferuara dhe gjeni produkte të ndryshme nga një shumëllojshmëri e madhe dyqanesh në Britani të Madhe, Itali, Gjermani, SHBA dhe së shpejti ne Azi.

Zgjeroni horizontet tuaja të blerjeve duke eksploruar tregje të reja sot dhe dorezoni pakot tuaja në Shqiperi me kosto të ulët.

Zbulo me shume
Një shërbim global brenda vendit

Zgjidh një vend në hartë dhe eksploroni mundësitë e pafundme të blerjeve online

Intineraret e dergesave

Çmimet e transportit fillojnë nga 1280 Lekë!

Kontrolloni më poshtë vendet nga ku mund të porosisni si dhe ditët e nisjes dhe mbërritjes në Shqipëri:

Imports schedule
Vendet e origjines Ditet e nisjes Kohezgjatja e tranzitit* Tarifa shtese per transport ALL/kg
Italy E Hene 5-6 dite 460
USA E Enjte 4-5 dite 460
UK E Premte 5-6 dite 460
Gjermani E Hene 5-6 dite 460

*Tarifat shtesë përfshijnë TVSH-në, ato përditësohen dhe publikohen në fillim të çdo muaji dhe aplikohen gjatë periudhave me kosto shumë të lartë për shkak të një krize rajonale apo globale. Zbuloni më shumë detaje këtu

Intineraret nderkombetare te shperndarjes

Si do të dëshironit të merrni pakon tuaj?

Pasi të keni marrë njoftimin me e-mail se objekti juaj postar ka mberritur ne Shqiperi, ju lutemi vizitoni llogarinë tuaj EshopWedrop dhe zgjidhni menyren e shperndarjes që është më e përshtatshme për ju.

 

Zgjidhni një nga opsionet e shpërndarjes në dispozicion

 • Adresa Shtepi/Pune
 • Pikat e terheqjes
 • EshopWedrop Flagship (terheqje ne magazine)

Menyrat e shperndarjes

 • Dere me dere
 • Terheqje ne pikat Albanian Courier ne rrethe
 • Tirana Flagship (terheqje ne magazine)
Llogarisni

Ju lutem vendosni të dhënat e pakos për të llogaritur çmimin e transportit. Për dërgesat nga USA aplikohet pesha volumetrike.

Tarifa e dorëzimit:00,00 ALL*

Çmimet llogariten në bazë të listë çmimesh

Gjurmimi i dergeses

Gjurmoni lehtesisht dergesat tuaja

Thjesht shkruani numrin e objektit tuaj postar dhe kliko "Gjurmo". Sistemi do t'ju tregojë vendndodhjen aktuale të dergeses suaj. Për lehtësinë tuaj ju mund të përdorni të dyja: numrin origjinal të gjurmimit nga dërguesi ose ID-ja e objektit postar e cila është gjeneruar nga sistemi EshopWedrop.

Përfitimet e përdorimit të EshopWedrop

Jeni duke kërkuar një arsye për të filluar përdorimin e shërbimit EshopWedrop sot?

Ne kemi 5 për ju!

 • Kosto Efektive 
  Shpërndarje ndërkombëtare duke filluar nga vetëm 1080 Lekë
 • E lehte për tu përdorur
  Më pak kohë në shpërndarje do të thotë më shumë kohë për të shijuar artikujt tuaj të rinj 
 • Më shumë zgjedhje 
  Aksesoni produkte dhe marka cilësore me çmime të ulëta
 • Gjurmoni dërgesën tuaj
  Gjurmoni me lehtësi pakot tuaja
 • Ne flasim gjuhën tuaj 
  Një shërbim global mbështetur nga një suport klienti cilësor

Duke përdorur faqen e internetit të Eshopwedrop ju pranoni përdorimin e cookies siç përshkruhet në politikën tonë të cookie-t. Read more

General Registration Jan 2021
General Registration Jan 2021
Ju lutemi prisni derisa ne do të vërtetojmë kodin tuaj Postar